Cât costă silicoanele vedetelor din România

1

Într-un top 10 al divelor siliconate, prezentat de Wowbiz.ro, pe prima poziţie se află Cristina Spătar, care a plătit 8.000 de euro pentru a avea un bust proeminent.

După ce a născut tripleţi, Nicoleta Luciu şi-a remodelat sânii cu câte 600 de mililitri de silicon în fiecare şi a ajuns la dimensiuni uriaşe. Operaţia de 6.000 de euro a meritat!

Mihaela Rădulescu nu a recunoscut multă vreme că şi-a pus silicoane, dar apoi a declarat că a vrut sâni noi pentru că i s-au lăsat după ce l-a născut pe Ayan. Intervenţia a costat-o 5.000 de euro.

Simona Traşcă s-a operat de patru ori la sâni şi abia ultima oară a fost mulţumită. De altfel, şi i-a făcut uriaşi, iar ultima intervenţie a fost şi cea mai scumpă – 4.800 de euro.

Loredana Chivu a şocat când a apărut la TV cu noii ei sâni. Blonda şi-a mărit bustul mai mult decât Nicoleta Luciu, punându-şi câte 620 de mililitri în fiecare sân, şi după ce a plătit 4.500 de euro e cea mai fericită.

Laurette deţine supremaţia în ceea ce priveşte dimensiunile silicoanelor. Ea şi-a pus 650 de mililitri în fiecare sân şi a plătit 4.300 de euro.

Anda Adam a făcut trei intervenţii la nivelul bustului pentru a obţine ce îşi dorea şi abia ultima i-a reuşit. A fost si cea mai scumpă – 4.000 de euro.

Bianca Drăguşanu şi-a pus silicoane de pe vremea când avea o relaţie cu un brutar. El i-a făcut cadou operaţia de 3.500 de euro.

Adina Barbu are în fiecare sân câte 500 de mililitri de silicon, iar intervenţia a costat-o 3.000 de euro.

Daniela Crudu şi-a operat sânii înainte de a împlini 18 ani şi a plătit 2.500 de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Pe perioada stării de urgență! Program de lucru, modificat, la Direcția de Finanțe Cluj Napoca!

 PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL Conducerea Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Cluj-Napoca informează contribuabilii că, pe perioada stării de urgență,  programul  de lucru cu...

Șase noi aparate de ventilație non-invazivă în dotarea Spitalului TBC! Patru dintre ele cumpărate de Consiliul județean Satu Mare!

Spitalul de Pneumoftiziologie Satu Mare a fost dotat cu șase  aparate de ventilație non-invazivă, vitale pentru pacienții cu infecții respiratorii acute. anunță printr-un comunicat...

OPINIE DE GAZETAR: Cine vrea să fure florile primăverii din noi!?- DUMITRU ȚIMERMAN

  Au înflorit corcodușii, dar și caișii. Florile albe și roz au fost răsfățate de: căldura amiezii, ciripitul vrăbiilor și-al mierlelor, care parcă salutau cu...

Număr CONSTANT DE CAZURI de COVID-19 la Satu Mare

În ultimele 24 de ore, în județul Satu Mare nu a crescut numărul cazurilor confirmate de coronavirus. Potrivit autorităților, în acest moment, în județ,...

FOTO. Asociația Uniți pentru Satu Mare a achiziționat un aparat de ventilație mecanică și a două aparate de ionizare pentru Spitalul Județean

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, în timp util, înainte ca Satu Mare să fie lovit de valul epidemiei SarCov-2, Asociația Uniți pentru Satu Mare a...