More

  Cât costă silicoanele vedetelor din România

  1

  Într-un top 10 al divelor siliconate, prezentat de Wowbiz.ro, pe prima poziţie se află Cristina Spătar, care a plătit 8.000 de euro pentru a avea un bust proeminent.

  După ce a născut tripleţi, Nicoleta Luciu şi-a remodelat sânii cu câte 600 de mililitri de silicon în fiecare şi a ajuns la dimensiuni uriaşe. Operaţia de 6.000 de euro a meritat!

  Mihaela Rădulescu nu a recunoscut multă vreme că şi-a pus silicoane, dar apoi a declarat că a vrut sâni noi pentru că i s-au lăsat după ce l-a născut pe Ayan. Intervenţia a costat-o 5.000 de euro.

  Simona Traşcă s-a operat de patru ori la sâni şi abia ultima oară a fost mulţumită. De altfel, şi i-a făcut uriaşi, iar ultima intervenţie a fost şi cea mai scumpă – 4.800 de euro.

  Loredana Chivu a şocat când a apărut la TV cu noii ei sâni. Blonda şi-a mărit bustul mai mult decât Nicoleta Luciu, punându-şi câte 620 de mililitri în fiecare sân, şi după ce a plătit 4.500 de euro e cea mai fericită.

  Laurette deţine supremaţia în ceea ce priveşte dimensiunile silicoanelor. Ea şi-a pus 650 de mililitri în fiecare sân şi a plătit 4.300 de euro.

  Anda Adam a făcut trei intervenţii la nivelul bustului pentru a obţine ce îşi dorea şi abia ultima i-a reuşit. A fost si cea mai scumpă – 4.000 de euro.

  Bianca Drăguşanu şi-a pus silicoane de pe vremea când avea o relaţie cu un brutar. El i-a făcut cadou operaţia de 3.500 de euro.

  Adina Barbu are în fiecare sân câte 500 de mililitri de silicon, iar intervenţia a costat-o 3.000 de euro.

  Daniela Crudu şi-a operat sânii înainte de a împlini 18 ani şi a plătit 2.500 de euro.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE