More


  Cum petrec politicienii Crăciunul

  1

  =

  Politicienii români au ales să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie şi au transmis mesaje prin internediul reţelelor de socializare.

  Preşedintele Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care o ţine în braţe pe nepoata sa, Sofia Anais, alături de urarea ”Crăciun fericit tuturor copiilor şi părinţilor lor!”.

  Preşedintele şi nepoata sa se află în faţa unui brad împodobit, iar micuţa poartă un costum de Moş Crăciun.

  Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, petrec sărbătorile de Crăciun în staţiunea Predeal.

  “Fie ca marea sărbătoare a Naşterii Domnului să reînnoiască în fiecare dintre noi speranţa şi bucuria de a fi împreună cu cei dragi. Fie ca Taina venirii lui Hristos în lume să ne ajute să ne gândim mai mult la semeni, la cei care ne sunt aproape sau în comunităţile din diaspora Şi, mai ales, la cei care au nevoie de compasiunea şi solidaritatea noastră.!”, se spune în mesajul de Crăciun , postat marţi, pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

  Preşedintele ureză: “Un Crăciun cu bucurie şi sănătate! La mulţi ani!”.

  Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook  două fotografii alături de familie, urând ”Crăciun fericit” românilor.

  ”Crăciun Fericit tuturor! Şi multumesc celor care ne-au transmis felicitări şi urări ( nu am putut să răspund direct pt că Irina mi-a ascuns telefonul pt 3 zile)!”, a postat Ponta.

  Premierul Victor Ponta a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook o urare pentru români de Crăciun şi Anul Nou: ”În aşteptarea unui An Nou la care privim cu multă speranţă , vă doresc să trăiţi sărbătorile alături de familie, în linişte şi armonie. Bunătatea, înţelepciunea, toleranţa şi pacea în suflet să fie darurile pe care să le primim cu toţii de Crăciun. Sărbători fericite!” este mesajul postat de premier.

  Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a postat pe Facebook o felicitare de sărbători, însoţită de mesajul ”Sărbatori fericite tuturor!”.

  Deputatul PDL Elena Udrea a postat pe Facebook mai multe fotografii alături de bradul împodobit şi de finuţa sa, Sonia Elena: “Astăzi de dimineaţă, am primit acasă vizita Prinţesei Sonia Elena. Acum sunt convinsă că Moşul va ajunge mai repede la Pomul de Crăciun”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img