More


  Cum să arăţi mai tânăr decât eşti

  =

  7

  Să îmbătrâneşti este inevitabil. Şi dacă nu va descoperi cineva maşina timpului, chiar nu ai ce să faci în privinţa aceasta.

  Dar, doar pentru că îmbătrâneşti pe zi ce trece, nu trebuie să se şi vadă asta. Cu câteva produse anti-aging de calitate şi nişte reguli de bun simţ, poţi ţine deoparte ridurile pentru ani buni de aici înainte şi poţi arăta grozav.

  Cum apar ridurile?

  Pe măsură ce pielea îşi pierde elasticitatea, ajungi să faci cunoştinţă cu ridurile. Printre factorii care duc la pierderea elasticităţii pielii se numără stilul de viaţă, expunerea exagerată la soare, dar, cel mai adesea, procesul de îmbătrânire este cauza principală. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, organismul produce din ce în ce mai puţină elastină şi colagen, proteinele care fac ca pielea ta să rămână întinsă, iar cea mai vizibilă urmare a acestui proces sunt ridurile. Îţi spunem câteva trucuri simple cu ajutorul cărora îţi vei ajuta organismul să producă mai mult colagen şi elastină şi vei întârzia apariţia pe faţă a semnelor îmbătrânirii.

  Foloseşte cremă antirid cu retinol

  Cercetările au demonstrat că retinolul este una dintre cele mai eficiente soluţii împotriva îmbătrânirii pielii. Deci, folosirea regulată a unei creme cu retinol te ajută să previi apariţia altor riduri şi le reduce pe cele pe care le ai deja. Doar ai grijă ca pentru pielea din jurul ochilor să foloseşti o cremă specială, nu crema de faţă obişnuită, pentru că zona aceea este foarte sensibilă.

  Lasă-te de fumat. Chiar şi de cel pasiv

  Toată lumea ştie că fumatul este un obicei periculos pentru sănătate, dar este la fel de nociv şi pentru pielea ta. Fumatul duce la eliberarea în organism a unor enzime care încetinesc producţia de colagen şi contribuie la apariţia ridurilor. Redu ţigările, sau, şi mai bine, renunţă de tot la fumat şi nu mai sta cu orele la bere cu prietenii în locuri în care se fumează. Ai să observi schimbările în bine după numai câteva săptămâni.

  Protejează-te de soare

  Şi asta nu doar vara, când este foarte cald. Ultravioletele sunt la fel de nocive şi pe timpul iernii, aşa că ai grijă să foloseşti o cremă de faţă cu factor de protecţie solară de fiecare dată când ieşi din casă. Caută produse potrivite tipului tău de ten şi anotimpului. Iarna, spre exemplu, o cremă mai grasă te protejează şi de efectele frigului, care deshidratează pielea.

  Mănâncă mai multe fructe şi legume

  Ştim că mai ales iarna porcul este cea mai gustoasă legumă, dar fă un efort să schimbi puţin situaţia. Sau măcar proporţia. Fructele şi legumele conţin mulţi antioxidanţi, care luptă împotriva pagubelor produse de radicalii liberi, care grăbesc apariţia ridurilor pe pielea ta. În mod special citricele sunt foarte eficiente în menţinerea sănătăţii pielii tale. Dacă totuşi ţi se pare îngrozitor de complicat să mănânci fructe şi legume, încearcă suplimentele alimentare cu antioxidanţi.

  Foloseşte un scrub pentru faţă

  Nu te strâmba gândindu-te că e un obicei pe care îl are iubita ta – acesta este motivul pentru care tenul ei arată impecabil. Fără glumă acum, un scrub va îndepărta celulele moarte de pe faţă şi va ajuta astfel regenerarea celulară. Nu este nevoie să foloseşti scrub zilnic, este suficient să o faci de două ori pe săptămână. Rezultatul va fi surprinzător de bun.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img