Filmările la “Furios şi iute 7”, întrerupte, după decesul lui Paul Walker

1

Filmările la lungmetrajul “Furios şi iute 7” au fost întrerupte pentru o perioadă nedeterminată, în urma decesului actorului Paul Walker într-un accident de maşină în cursul zilei de sâmbătă, au anunţat studiourile Universal într-un comunicat.

Deocamdată, este responsabilitatea noastră să întrerupem producţia filmului «Furios şi iute 7» pentru o vreme, astfel încât să putem evalua toate opţiunile disponibile ale continuării francizei“, au declarat reprezentanţii studioului Universal Pictures într-un comunicat.

Filmul, a cărui producţie a început în septembrie, era programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite ale Americii pe 11 iulie 2014.

Producătorii realizaseră deja 55 de zile pentru pelicula “Furios şi iute 7” şi mai aveau nevoie de încă 25 de zile de filmare.

Cele mai multe dintre zilele rămase de filmat necesitau prezenţa actorului Paul Walker, interpretul personajului Brian O’Conner, un fost ofiţer de poliţie devenit agent FBI şi apoi bandit, care adora maşinile de curse.

Dacă studiourile Universal vor decide să aducă modificări majore scenariului care să împiedice lansarea în iulie, filmul ar putea fi amânat pentru vara lui 2015, a afirmat Matthew Harrigan, un analist al companiei Comcast, afiliată studiorilor Universal.

Este o franciză incredibil de importantă pentru Universal, care trebuie să îşi dea seama cum să o refacă şi cum să abordeze moartea lui (Paul Walker, n.r.) cum se cuvine“, a precizat Harrigan.

Franciza “Furios şi iute”, care a avut până acum încasări de peste 2 miliarde de dolari, este una dintre cele două francize importante, alături de seria “Sunt un mic ticălos/ Despicable Me”, care a contribuit la redresarea studiourilor Universal Pictures în ultimii ani.

Judecătorul de instrucţie de la Tribunalul din Los Angeles a afirmat, miercuri, că moartea actorului a fost cauzată de multiple “răni traumatice şi de natură termică”.

Autopsia lui Paul Walker şi a lui Roger Rodas, care se afla la volanul automobilului Porsche Carrera GT în momentul impactului cu un copac, au fost amânate după ce anchetatorii accidentului au afirmat că au nevoie de amprentele dentare pentru identificare. Rapoartele toxicologice ale cadavrelor vor fi gata în şase până la opt zile, a afirmat purtătorul de cuvânt al judecătorului de instrucţie.

Actorul american Paul Walker, cunoscut pentru rolurile sale din franciza “Furios şi iute/ The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California, la vârsta de 40 de ani. Paul Walker se afla ca pasager într-un Porsche Carrera GT atunci când prietenul actorului şi fostul pilot de curse, Roger Rodas, a pierdut controlul maşinii. Automobilul s-a lovit de un copac şi a fost imediat cuprins de flăcări, după care a explodat.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul “Monster in the Closet”.

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum “Highway to Heaven”, “Throb” şi “Tânăr şi neliniştit”. Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum “Varsity Blues” (1999), “The Skulls” (2000), “Timeline” (2003), “Flags of Our Fathers” (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza “Furios şi iute/ The Fast and The Furious”. Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul “Hours”, în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă “Brick Mansions”, aflat în postproducţie şi care va fi lansat în 2014.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...