More

  George Michael ar putea să se retragă din muzică

  5

  Cântăreţul George Michael a alimentat din nou zvonurile potrivit cărora intenţionează să se retragă din industria muzicală, după ce artistul britanic şi-a închis site-ul personal, înlocuind conţinutul acestuia cu fotografia unei cortine trase de culoare roşie, informează contactmusic.com.

  Starul britanic şi-a retras întregul conţinut de pe site-ul său oficial, georgemichael.com, renunţând inclusiv la comercializarea de produse personalizate, făcându-i astfel pe fanii săi să devină îngrijoraţi în legătură cu starea de sănătate a artistului.

  Pagina de deschidere a site-ului său prezintă de acum fotografia unei cortine trase, de culoare roşie. Cu toate acestea, agentul de presă al cântăreţului a spus: “Veşti foarte interesante vor veni în 2014”.

  George Michael, în vârstă de 50 de ani, a trecut printr-un accident spectaculos care ar fi putut să îi fie fatal, în luna mai, atunci când a ajuns pur şi simplu pe şosea, căzând dintr-un automobil Range Rover, în plin mers, pe o autostradă foarte aglomerată, în apropiere de Londra.

  Starul britanic, care cu un an înainte fusese diagnosticat cu o formă severă de pneumonie, a fost transportat cu elicopterul la spital – unde a rămas internat circa două săptămâni -, întrucât suferise o serie de răni, tăieturi şi contuzii, inclusiv în zona capului.

  În ciuda problemelor sale de sănătate, George Michael a semnat un contract foarte avantajos cu Universal Music şi ar trebui să lanseze un nou album de studio. Cel mai recent album al artistului britanic se intitulează “Patience” şi a fost lansat în anul 2004.

  George Michael a lansat un album de Greatest Hits intitulat “Twenty Five”, care a debutat pe primul loc în UK Albums Chart în 2006, şi a spus că speră să înregistreze piese noi “în curând”.

  În 2012, cântăreţul a lansat un single nou, “White Light”, în al cărui videoclip a apărut modelul Kate Moss, însă nu a putut să confirme în acel moment data la care va lansa un album integral.

  În 2012, George Michael şi-a anulat turneul din Australia din cauza unei “crize majore de anxietate”, despre care a spus că a fost cauzată de pneumonia severă cu care a fost diagnosticat în 2011 şi din cauza căreia a fost tratat timp de o lună la secţia de terapie intensivă a unui spital din Viena.

  George Michael a ţinut prima pagină a presei internaţionale în 2007 şi în 2010 din cauza unor incidente similare. În ambele cazuri, cântăreţul şi-a avariat automobilul pe care îl conducea, după ce fumase canabis.

  George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum “Careless Whisper”, “Faith ” şi “Last Christmas”.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE