More


  Horoscop 2014 – Ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

  - Advertisement -

  2

  Anul 2014 va fi un an bun pentru majoritatea semnelor zodiacale! 2014 este un an bun pentru planificare financiară şi stabilitatea bugetului. Persoanele care fac diverse acte de caritate, ajutandu-i pe cei nevoiaşi, vor fi susţinute.

  Pe plan sentimental, vor rezista doar relaţiile serioase, bazate pe iubire reciprocă. Căsniciile din interes sunt sortite destrămării în anul 2014. De asemenea, horoscopul pentru anul 2014 spune că destul de greu o vor duce şi cei care se joacă cu sentimentele altora, manipulează relaţiile sau se comportă uşuratic.

  Zodia Berbec

  Berbec

  2014 îţi va oferi ocazia să faci schimbări radicale, care vor aduce stabilitate vieţii tale. Pus în faţa anumitor situaţii, te vei arată matur şi responsabil în luarea deciziilor.

  Dragoste: În ceea ce priveşte dragostea, vei fi greu de mulţumit în 2014.Te aştepţi ca partenerul tău să fie un prieten bun, dar şi un amant desăvârşit. Căldura, inteligenţa şi respectul pentru alţi oameni vor fi importante pentru tine în cazul în care cauţi un partener nou. Dacă ai deja unul, nevoia ta de stabilitate este puternică şi relaţiile vor fi pe măsura aşteptărilor.

  Bani: Anul 2014 se dovedeşte a fi unul dintre cei mai buni ani din punct de vedere financiar. Deşi la începutul anului poate ţi se va părea că nu este aşa, ai răbdare, iar din martie lucrurile vor deveni din ce în ce mai bune pe plan financiar. Cheltuieşte bani şi pentru plăcerea ta, însă asigură-te că nu cheltuieşti mai mult decât îţi poţi permite.

  Sanatate: În 2014, starea ta de sănătate va fi legată de bunăstarea şi sănătatea celor din jurul tău, în special a celor din familie. Axează-te pe aspectele pozitive ale vieţii. La mijlocul anului, poţi fi expus unor alergii. De asemenea, s-ar putea să ai şi unele probleme dentare. Ai grijă de sănătatea ta şi încearcă să eviţi produsele lactate şi din carne, sau să le consumi în cantităţi cât mai mici.

  Zodia Taur

  Taur

  Începe anul aşa cum întenţionezi să îl termini, păstrează un ritm liniştit şi rămâi calm la orice furtună ar putea să apară, dar nici nu te entuziasma prea tare atunci când norocul dă peste tine.

  Dragoste: Pacea şi calmul vor fi prezente în relaţia ta, aşa cum îţi place ţie. Totuşi, vei întâmpina şi o anumită opoziţie la acţiunile tale de dragoste. Dacă eşti singur, vei atrage potenţiali parteneri. Dacă eşti într-o relaţie, te vei apropia mai mult de partener. Sfârşitul anului te va ajuta să te hotărăşti în ceea ce priveşte rezultatul diferitelor relaţii.

  Bani: Anul 2014 va aduce venituri surprinzătoare din cele mai puţin aşteptate locuri. Este unul dintre puţinii ani din viaţa ta în care vei face bani efectiv din lucrurile care îţi fac cea mai mare plăcere. Aşa că cel mai bine ar fi să îţi canalizezi energia doar pe acestea. Sfârşitul anului te găseşte cu o sumă mare de bani.

  Sanatate: Încearcă să eviţi excesele de orice fel (în special cele alimentare), mai ales în prima parte a anului. Altfel, corpul tău poate fi afectat şi poţi avea mici probleme de metabolism, dar şi o posibilă luare în greutate, care va fi dificil de controlat.

  Zodia Gemeni

  Gemeni

  În 2014 răbdarea ta va fi testată ca niciodată până acum, în special în prima parte a anului. În această privinţă, va trebui literalmente să acţionezi şi să arăţi lumii că nu eşti ca un adolescent, că poţi da dovadă de maturitate, mai ales când eşti pus sub presiune.
  Dragoste: În acest an viaţa ta amoroasă va fi mult mai stabilă decât în anii precedenţi. Relaţia ta va fi supusă unor evoluţii constructive. Vei putea să-ţi exprimi mult mai bine dragostea şi afecţiunea. Dacaă eşti singur, anul acesta este un an propice pentru a-ţi găsi jumătatea. S-ar putea să ai parte de dragoste la prima vedere.

  Bani: Salariul îţi va creşte în 2014 şi vei putea să te bucuri de plăcerile vieţii, lucru care nu îţi era permis până acum. Fii atent la oportunităţi şi câştigurile tale vor creşte din ianuarie şi până în iulie 2014. Mai toate câştigurile vor veni din munca ta din ultimii ani, aşa că, cu cât ai muncit mai bine, cu atât răsplata este mai mare.

  Sanatate: Cei născuţi în zodia gemeni sunt foarte atenţi cu sănătatea lor. Deşi sunt persoane sedentare, aceştia rezolva orice problemă de sănătate la timpul ei. Vor întâmpina anumite probleme de sănătate în iarna lui 2014, însă vor avea grijă să le rezolve la timpul lor. Este esenţial să respecţi o dietă şi să faci mai multă mişcare.

  Zodia Rac

  Rac

  În timpul anului 2014 este foarte probabil să dezvolţi o înţelegere mult mai mare pentru oamenii cu perspective neconvenţionale şi neobişnuite asupra vieţii.
  Dragoste: În 20014 te vei gândi serios la ce vrei să realizezi în viaţa ta privată, iar dacă vrei o căsnicie, copii, tot ce ţine de o relaţie serioasă, acţiunile şi atitudinea ta vor transmite asta. Dacă până acum nu ai avut o relaţie stabilă, de acum nu vei mai petrece timpul cu persoane care nu au aceleaşi scopuri ca tine. Dacă ai o relaţie serioasă, dar fără să te gândeşti la ce urmează, e posibil să te desparţi de partenerul tău dacă el nu are aceleaşi dorinţe ca şi tine.

  Bani: Anul acesta finanţele ar fi la un nivel mediu pentru tine, nu vei avea nici prea mulţi bani pentru a sărbători, dar nici prea puţini pentru a te îngrijora. Cheltuieşte cât să ai o viaţă decentă, pune bani deoparte, implică-te în acţiuni de caritate. Îndrăzneşte să investeşti, însă păzeşte-te de capcanele care pot apărea în drum.

  Sanatate: Te vei simţi oarecum epuizat din cauza stresului acumulat de-a lungul anilor precedenţi. Protejează-te de astfel de situaţii generatoare de stres. Fii calm şi lasă pacea să prevaleze în viaţa ta. Comunicarea nedorită ar putea să contribuie la o stare de stres. Aşadar, din când în când, deconectează-te de lumea digitală. Mănâncă sanatos, ia suplimente pentru a te menţine în formă.

  Zodia Leu

  Leu

  În 2014 viaţa sexuală şi, în general, experienţele sexuale vor fi mai rafinate şi mai spirituale, iar asta se va continua pe parcursul mai multor ani.
  Dragoste: Dragostea pluteşte în aer! Visul de a îţi întâlni sufletul pereche este pe cale să devină realitate. Dacă doreşti să îţi ceri în căsătorie jumătatea sau să începi o relaţie cu cineva pe care l-ai admirat în secret, poţi face pasul acesta. În orice caz, trebuie să comunici mai mult cu persoana iubită, şi, nu se ştie niciodată, poate veţi păşi împreună spre altar.

  Bani: Leul în noul an va fi ca un magnet pentru bani. Îi va atrage din toate direcţiile fără foarte mult efort. Ai grijă totuşi să înveţi să îi gestionezi, căci norocul financiar nu va lovi mereu cu atât de multă uşurinţă. Sunt probabile unele cheltuieli financiare legate de studii superioare şi dezvoltarea de proiecte. Vei putea să-i ajuţi pe cei din jurul tău care întâmpină greutăţi financiare.

  Sanatate: În 2014, starea ta generală de sănătate va fi excelentă. Dispui de o energie inepuizabilă, care te va ajuta să-ţi îndeplineşti aspiraţiile în viaţă. Este o perioadă prielnică pentru a te deda la orice tip de sport, care să funcţioneze ca un imbold pentru starea fizică şi mentală de bine. Ascultă de glasul tău interior, atunci când vine vorba de dietă.

  Zodia Fecioara

  Fecioara

  Îţi doreşti ca viaţa să fie un basm, într-un fel sau altul, şi, dacă eşti perseverent, cum este cazul multora dintre Fecioare, vei descoperi că poţi fi scenaristul propriei vieţi.
  Dragoste: Viaţa ta sentimentală va atinge un nou apogeu anul acesta. Vei avea timp la dispoziţie pentru a te devota celor dragi ţie. Anul acesta ţi se rezervă multă pasiune şi plăceri. Dacă te afli în conflict cu cei dragi ţie, anul acesta este momentul potrivit pentru a te apropia de ei. În viaţa ta amoroasă va prevala o atmosferă senină.

  Bani: Jupiter îţi va influenţa primele luni ale lui 2014, ceea ce înseamnă că proiectele legate de afaceri sunt bune. Vânzările vor creşte şi ţintele pe care ţi le-ai propus pentru anul trecut vor fi îndeplinite la începutul acestui an.

  Sanatate: Anul acesta nivelul tău de energie va fi mult mai ridicat decât în anul precedent. Te vei întrece în ceea ce faci, iar rezerva ta de energie va fi pur şi simplu extraordinară. Canalizează-ţi energia corespunzător pentru a putea să-ţi materializezi ambiţiile şi scopurile. În ultimul trimestru al anului sănătatea ta fizică şi mentală va fi mult mai bună. Oferă-ţi timp pentru relaxare.

  Zodia Balanta

  Balanta

  Începi acest an cu Jupiter în casa a 10-a. Cariera ta va înflori, Jupiter îşi va aduce influenţa benefică şi te va ajuta să îţi atingi obiectivele profesionale.
  Dragoste: Dacă eşti single, ar fi bine să fii atent la diferitele oportunităţi din luni diferite. Vei întâlni o mulţime de prieteni în 2014. Dacă aceste întâlniri se vor transforma în relaţii depinde doar de dorinţele şi alegerile tale. Nu trebuie să pui prea multă presiune asupra ta chiar dacă eşti singur de mult timp. E mult mai important să alegi partenerul potrivit.

  Bani: Anul acesta, din punct de vedere financiar, totul va merge ca pe roate. Tranformi în aur tot ce atingi. În alte cuvinte, tot ce întreprinzi se încheie într-o notă pozitivă. Este posibil ca ocazional să apară unele probleme financiare, însă nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece nu vor fi grave. Proiectele tale se vor finaliza cu bine.

  Sanatate: Balanta va echilibra tot ce ţine de viaţa ei. Atunci când vine vorba despre sănătatea ei, va şti să gestioneze orice problema îi va fi dat să trăiască. Anul nou vine totuşi cu veşti bune. Balanţa va scăpa de anumite probleme de sănătate ca prin urechile acului. Este posibil să ai câteva dereglări digestive şi nervoase, însă îţi vei reveni repede.

  Zodia Scorpion

  Scorpion

  Vrei să înveţi şi să fii învăţat, să îţi extinzi cunoştinţele şi să împărtăşeşti şi cu ceilalţi. E o perioadă propice pentru scriitori, jurnalişti şi profesori. Elevii au noroc în ceea ce priveşte studiile. Mintea este agilă, învăţatul merge bine.

  Dragoste: În acest an relaţia ta amoroasă va cunoaşte aspecte pozitive. Vei putea să comunici mai bine cu partenerul tău. Se prevede armonie perfectă şi nu vei întâmpina situaţii dezamăgitoare în ceea ce priveşte relaţiile tale. Ai nevoie de mai mult romatism şi intimitate în relaţia ta, pentru a-l atrage pe partener.

  Bani: Din punct de vedere financiar, acest an va fi favorabil pentru tine, cel puţin în partea de început. Te vei confrunta cu constrângeri de natură materială, dar totul depinde de cum vei gestiona lucrurile. Bunăstarea financiară va fluctua, dar, per total, vei fi relaxată, mai ales pentru că se întrevede o creştere salarială.

  Sanatate: În acest an, vei fi predispus la unele probleme de sănătate. Ai grijă de tine şi evită orice imprudenţe în ceea ce priveşte sănătatea ta. De asemenea, eşti susceptibil la unele probleme dentare. La finele anului vei avea unele probleme de sănătate, care pot fi evitate urmând un regim adecvat. Dacă ai grijă de tine, nu vei duce lipsă de energie.

  Zodia Sagetator

  Sagetator

  În 2014 vei realiza valoarea căminului şi a familiei, şi vei aprecia cât de mult înseamnă pentru tine unii oameni. Cu Uranus în zona dragostei, vei avea undă verde pentru dragoste şi distracţii.
  Dragoste: Vei aprecia relaţiile de durată în acest an. Dar este nevoie de o schimbare majoră în ceea ce te interesează în materie de iubire. Nevoile tale emoţionale diferă acum. S-ar putea să fie nevoie să faci un ocol dacă lucrurile devin neplăcute în relaţii. Ai grijă să nu îţi faci partenerul să se simtă nesigur.

  Bani: Săgetătorul este o maşină de făcut bani, va scoate din orice un plus. Anul 2014 aduce cu el un plus pe partea financiară, însă banii nu sunt totul, trebuie să ţii minte asta. Nu ezita să cucereşti noi teritorii financiare. Există multe domenii în care să-ţi investeşti banii. Ai grijă să nu îi pui pe toţi într-un singur loc.

  Sanatate: La începutul anului grijile legate de sănătate vor fi minime. Ai atâtea lucruri de realizat, încât îţi consumă toată energia mentală. Însă din punct de vedere fizic, vei fi într-o formă mult mai bună decât în anii anteriori. În general, vei sta bine cu sistemul imunitar. Ai grijă la problemele de sănătate legate de cap şi căile respiratorii.

  Zodia Capricorn

  Capricorn

  Dragostea şi căsnicia sunt principalele subiecte în 2014. Este aşa încă de când Jupiter s-a mutat în casa a 7-a, în iunie 2013. Asta nu îţi aduce doar un nou partener, o despărţire sau o căsnicie, ci şi o extindere a vieţii tale sociale.
  Dragoste: Uşile către iubire îţi vor fi larg deschise anul acesta. În acest sens, planetele te ajută să găseşti stabilitate în viaţa ta. Relaţia ta de iubire va fi tranformată total. Vei găsi noi modalităţi de a te exprima. Este un moment prielnic să-ţi exprimi sentimentele şi dorinţele interioare partenerului tău. Nu ascunde nimic faţă de acesta.

  Bani: În timpul acestui an vei putea să culegi investiţiile făcute de-a lungul anilor. Generozitatea ta faţă de cei apropiaţi va atinge cote maxime. Dar asigură-te că asta nu trece peste limita bugetului tău. Fii deschis spre cheltuielile personale, dar, în acelaşi timp, economiseşte.

  Sanatate: Anul viitor te va găsi într-o stare mentală şi fizică optimă. Vei iradia energie pozitivă în jurul tău şi vei fi activ pe toate planurile. Fii temperat în ceea ce priveşte schimbările în dietă, somn şi activitate fizică. Nu face exces de mâncare şi redu consumul de carbohidraţi şi grăsimi. Nu uita să te relaxezi, să meditezi şi să te bucuri de zile libere.

  Zodia Varsator

  Varsator

  Independenţa este foarte importantă pentru tine şi ai un anume fler pentru metode neconvenţionale de a acţiona. Va exista o balanţă între responsabilitate şi relaxare în 2014.
  Dragoste: Anul 2014 promite fericire şi mulţumire în viaţa ta amoroasă. Ai grijă să nu fii prea excesiv când vine vorba de a-ţi arăta sentimentele partenerului tău. Fii natural şi arată-ţi adevăratul sine. E posibil să reapară în viaţa ta unele relaţii mai vechi. Daca eşti singur, anul acesta va fi o perioadă de emoţii şi romantism. Trăieşte prezentul şi construieşte o fundaţie puternică pentru viitor.

  Bani: În 2014, vei sta bine la capitolul finanţe. Te aşteaptă beneficii materiale şi vei face multe cumpărături. Vei întâmpina dificultăţi în partea de mijloc a anului. Încearcă să acoperi datoriile şi împrumuturile pe cât posibil, deoarece s-ar putea aduna şi te vor copleşi. Rezumă-te la cheltuielile necesare şi evită-le pe cele inutile, pe parcursul întregului an.

  Sanatate: Persoanele născute în zodia vărsător sunt persoane inteligente şi grijulii. 2014 vine cu veşti bune pe partea sănătăţii, mai ales în cazul femeilor ce îşi doresc foarte mult un copil. Barza te poate vizita, nu închide fereastra.

  Zodia Pesti

  Pesti

  Experimentezi bucuria vieţii şi vei fi implicat în tot felul de activităţi distractive. Cu Jupiter în zona ta de dragoste şi plăcere, poţi să fii sigur că vor apărea nenumărate oportunităţi în acest sens.
  Dragoste: Vor apărea noi experienţe şi experimente în viaţa ta amoroasă în 2014, astfel că ea va deveni fascinantă, aşa cum nu a mai fost niciodată. Vei avea ocazia să îţi arăţi adevărata valoare în faţa partenerului. Sentimentele, mai degrabă decât emoţiile, vor ieşi la suprafaţă în acest an. Atunci când apar diferenţe de opinie, fii calm şi lasă lucrurile să se rezolve de la sine.

  Bani: Anul acesta este un an pentru un echilibru perfect între venituri şi cheltuieli. Când vine vorba de bani, învaţă din eşecurile anterioare. Analizează profund fiecare situaţie în parte, pentru a te ajuta să-ţi planifici mai bine următoarele mişcări în domeniul financiar. Spiritul tău creativ te va ajuta să depăşeşti orice ghinion financiar.

  Sanatate: Te aşteaptă o perioadă pozitivă în anul 2014. Ai grijă la mişcările fizice şi mentale pe care le faci, pentru că vor fi perioade de indispoziţie. Trebuie să iei o pauză de la rigorile vieţii şi să cauţi terapii care să te ajute. Mergi pe inclinaţiile artistice pentru aţi reîmprospăta spiritul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img