More


  Iese Becali din închisoare?

  =

  2

  Patronul Stelei, Gigi Becali, face în această dimineaţă o nouă încercare de a se elibera din închisoare. La Curtea de Apel Bucureşti, se judecă recursul înaintat de Becali la decizia de respingere a contestaţiei prin care patronul Stelei contestă pedeapsa cu executare.

  Aceasta este ultima încercare legală pe care Becali o are de a se elibera din închisoare înainte de Sărbători. De altfel, familia şi apropiaţii lui Gigi Becali sunt încrezători că justiţia va lua o decizie favorabilă patronului Stelei.

  La Curtea de Apel au ajuns, în jurul orei 9.30, Virgil Becali şi Ionuţ Luţu.

  Cel mai probabil, decizia nu va fi una favorabilă lui Gigi Becali. Cu toate acestea, patronul Stelei a primit în cursul săptămânii o veste bună din partea justiţiei: va executa pedeapsa de la penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa în regim deschis, ceea ce înseamnă că va putea munci.

  UPDATE – Recursul lui Gigi Becali faţă de neadmiterea contestaţiei la executarea pedepsei cu închisoare a fost respins, luni, de Curtea de Apel Bucureşti, decizia instanţei în acest caz fiind definitivă.

  Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a judecat recursul formulat de Becali la decizia Tribunalului Ilfov de respingere a contestaţiei la executarea pedepsei cu închisoare.

  Finanţatorul Stelei le-a spus judecătorilor că nu îl interesează soluţia din dosarul în care contestă decizia Tribunalului Ilfov, arătând că nu vrea să mai fie adus în faţa instanţei.

  “Cea mai mare rugăminte – că admiteţi, că nu admiteţi recursul – eu vă rog să nu mai daţi un termen”, a spus Becali.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img