More  Jandarmi sălăjeni avansați în grad

  - Advertisement -
  10 cadre care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Sălaj au fost avansate în grad cu prilejul Zilei Naţionale a României.
  Pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, cu prilejul Zilei Naţionale a României, prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 5 ofiţeri au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad. Astfel, în gradul de colonel a fost avansat locotenent-colonel Terheş Dragotin, iar în gradul de locotenent-colonel au fost avansaţi maiorii Pop Florin şi Kovacs Attila.
  De asemenea, în gradul de maior a fost avansat căpitan Tăut Dan, iar în gradul de căpitan a fost avansat locotenent Costelaş Leontin. De asemenea, pentru rezultate deosebite, prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, 5 subofiţeri din cadrul Jandarmeriei Sălaj au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad. Este vorba despre plutonier adjutant Benche Alexandru şi plutonier adjutant Găvriluţ Daniel, care au fost avansaţi în gradul de plutonier adjutant şef, dar şi de plutonierii Iloc Vasile, Taloş Doru şi Vacea Claudiu, care au fost avansaţi la gradul de plutonier major.

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts