More  Magazin Penny Market inaugurat la Negreşti Oaş

  DSC_0180

  Negreştenii au începând de ieri mai multe opţiuni pentru a-şi face cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă odată cu inaugurarea magazinului Penny Market. La eveniment au participat primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, viceprimarul Ioan Cicio, reprezentanţii Rewe Projectentwiklung România SRL, Răzvan Andriesei şi Alexandru Iancu, consilieri locali şi simpli cetăţeni.
  După serviciul religios oficiat de preoţii ortodocşi şi greco-catolici, Răzvan Andriesei a dat câteva detalii despre supermarketul de la Negreşti Oaş, care este al 141-lea deschis în ţară. Cu un design inspirat din conceptul Penny Ambiente, magazinul din Negreşti Oas oferă clienţilor circa 1.900 de produse. Investiţia, în valoare de aproximativ 2 milioane de euro, a creat 16 locuri de muncă şi aproape 70 de locuri de parcare în plin centrul oraşului. De asemenea, a mulţumit colegilor care au contribuit la realizarea acestui proiect.
  Primarul Aurelia Fedorca consideră benefică deschiderea acestui nou supermarket la Negreşti Oaş, lucru care oferă negreştenilor mai multe opţiuni pentru a-şi face cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă. A apreciat faptul că investiţia a fost finalizată într-un termen scurt şi că zona centrală a fost amenajată. În afară de faptul că a creat locuri de muncă, noul supermarket va aduce bani mai mulţi la bugetul local. Totodată, a felicitat firma care a realizat investiţia şi a urat succes în activitatea lor. Apoi a fost tăiată panglica inaugurală şi a fost făcut un tur al magazinului întins pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi. Magazinul va fi deschis publicului în această dimineaţă, de la ora 7.00.
  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE