More


  Moş Nicolae a fost darnic la Negreşti

  =

  mosu

  Centrul oraşului Negreşti Oaş a fost aseară mai animat decât niciodată, mii de copii fiind prezenţi la spectacolul organizat pentru ei de Primărie în colaborare cu Casa de Cultură Orăşenească. Tot cu această ocazie, s-au întâlnit şi cu Moş Nicolae, care, în acest an, a împărţit peste 3.000 de pachete cu daruri pentru cei mici.

  Pe scena amplasată în centrul oraşului, micii negreşteni, însoţiţi de părinţi sau bunici, au asistat la un spectacol foarte reuşit prezentat de Gaşca Zurli, coordonată de Mirela Retegan. Împreună cu zurliii din gaşcă, copiii au cântat, au dansat şi au colindat timp de aproximativ o oră. În acest timp, în holul Primăriei Negreşti Oaş, Moş Nicolae, care a venit cu tolba plină de daruri, a împărţit cadouri, făcând în acest fel fericiţi peste 3.000 de copii.
  După ce a terminat cu darurile, Moş Nicolae a urcat alături de zurlii pe scenă şi i-a salutat pe toţi copiii. Pe scenă a urcat şi primarul Aurelia Fedorca, alături de cele şase ajutoare de primar, desemnate de Ziua Copilului din acest an. Edilul şef i-a salutat pe copii şi i-a mulţumit Moşului că a venit cu tolba plină de daruri la Negreşti. “Mulţumim lui Moş Nicolae că a venit în această seară la Negreşti Oaş, care a fost foarte darnic cu copiii negreştenilor, semn că aceştia au fost cuminţi. Şi acest decor minunat este dedicat vouă, tuturor copiilor din Negreşti. Vrem să încheiem anul 2013 în spiritul sărbătorilor de iarnă”, a spus Aurelia Fedorca, care le-a urat un călduros “La Mulţi Ani!” tuturor copiilor, tuturor negreştenilor şi tuturor românilor.
  Apoi, la finalul spectacolului, alături de cele şase ajutoare de primar, şi la numărătoarea inversă a tuturor copiilor aflaţi în faţa scenei, primarul Aurelia Fedorca a apăsat butonul prin care a fost pornit iluminatul ornamental de sărbători, moment în care oraşul Negreşti a prins culoare.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img