More


  Moşul PSD a făcut fericiţi peste o mie de copii

  =

  mos1

  Organizaţia Judeţeană PSD Satu Mare a organizat ieri seară (n.r. marti) spectacolul ‘’Darurile Moşului’’, care a avut loc la Filarmonica “Dinu Lipatti”. Cu această ocazie, Moşul PSD a împărţit peste 1.300 de cadouri pentru copiii sătmărenilor.

  Sala Filarmonicii “Dinu Lipatti” a fost ieri seară plină ochi de părinţi şi mai ales de copii care au venit să-l vadă pe primul Moş din acest an, Moşul PSD. Acesta a venit în mijlocul lor în cadrul spectacolului “Darurile Moşului”, organizat de Organizaţia Judeţeană Satu Mare a PSD şi prezentat de Manuela Rogoz şi Nicoleta Mihali. La manifestare au fost prezenţi prefectul Eugeniu Avram, preşedintele PSD Satu Mare şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, primarul Dorel Coica, vicepreşedintele aceleiaşi organizaţii, viceprimarul Radu Roca, preşedintele organizaţiilor de femei, Paula Mare şi Manuela Rogoz, precum şi primăriţele PSD Aurelia Fedorca, de la Negreşti Oaş, şi Mariana Avorniciţii, de la Terebeşti.

  DSC_0078

  Spectacolul a fost reuşit şi apreciat de micii spectatori, pe scenă urcând Tincuţa Fernea, preşcolarii de la Grădiniţa “Dumbrava Minunată”, Alexandra Şipoş, care a recitat o poezie dedicată Moşului compusă chiar de ea, dansatorii Kiss Bertalan şi Dalma Ilieş, Petrică Mureşan, Varga Rafaelo, grupurile folk Azur şi Miraj din Tăşnad, Giorgiana Avorniciţii, grupurile de la Casa de tip familial “Alexandra” din Amaţi şi de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă “O viaţă nouă” din Satu Mare, precum şi ansamblurile “Sânzienele” din Negreşti Oaş, coordonat de Maria Tripon, şi “Cununiţa Năzdrăvană”, coordonat de Carmen Sas.

  La un moment dat, în sală şi-a făcut apariţia şi Moşul PSD, alături de ajutoarele sale, Mircea Govor şi Dorel Coica. Impresionat de o prezenţă atât de numeroasă în sală, preşedintele social democraţilor sătmăreni a spus: “La cel mai mare partid din ţară, prezenţa este pe măsură”. Apoi a mulţumit echipei PSD care a făcut posibilă organizarea acestui spectacol şi venirea Moşului, în special organizaţiilor de femei. De asemenea, a urat tuturor copiilor şi familiilor acestora multă bucurie, sărbători frumoase, împlinirea tuturor dorinţelor şi un călduros “La Mulţi Ani!”. Totodată, şi primarul Dorel Coica le-a urat tuturor sătmărenilor “La Mulţi Ani!” şi tot ce e mai frumos pentru fiecare, iar Paula Mare a mulţumit Moşului că a venit în mijlocul copiilor sătmărenilor. Mircea Govor a mai precizat că “Darurile Moşului” este la prima ediţie, dar vor mai urma “Darurile Iepuraşului”, de Paşte, şi daruri de Ziua de 1 Iunie. “PSD este alături de voi şi de familiile voastre”, a mai spus preşedintele PSD Satu Mare.

  Întrebaţi dacă doresc să primească daruri de la Moşul PSD, copiii au răspuns în cor un mare “DA!”. Astfel că, după ce micuţa Carina Boloş i-a recitat o poezie, Moşul PSD a început să împartă cadouri, primii cadorisiţi fiind membrii Ansamblului “Cununiţa Năzdrăvană”. Toţi copiii care au fost la spectacolul “Darurile Moşului” au primit câte un cadou, fiind împărţite, în total, peste 1.300 de pachete cu daruri pentru cei mici şi cuminţi. Semn că Moşul PSD a fost darnic în acest an.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img