Paul Walker şi-a înscenat moartea?

1

La aproape o luna de la moartea regretatului Paul Walker, fanii acestuia se declara revoltati dupa ce o serie de site-uri ale amatorilor de teorii ale conspiratiei noteaza ca actorul si-a inscenat moartea.

Pasionatii de teorii ale conspiratiei, din Statele Unite, au disecat pe site-uri precum www.nodisinfo.com  sau wafflesatnoon.com imaginile accidentului lui Paul Walker si sustin ca au gasit indicii care ar dovedi ca Paul Walker nu a murit alaturi de Roger Rodas in accidentul din Santa Clarita, California, pe 30 noiembrie, relateaza inquisitr.com.

Mai mult, aceste site-uri sustin ca cei doi au fost ajutati sa-si insceneze moartea de catre echipa de productie a francizei “Fast and Furious” si de catre studiourile Universal. “Paul Walker si-a inscenat moartea. E in viata”, sustin site-urile mentionate.

paul walker

Intr-una dintre imaginile prin care este sustinuta aceasta teorie, ar aparea un barbat intr-un costum anti-incendiu care ar fi accelerat focul ce a cuprins masina dupa impact.

O alta “dovada a mortii false a actorului” ar fi gasirea la locul accidentului a unui numar de inmatriculare diferit de cel al masinii Porsche Carrera GT, implicata in accident.

Aceasta teorie a fost “preluata” de numeroase site-uri americane si a reusit sa induca in eroare numerosi tineri din Statele Unite care au sarit sa reactioneze pe retelele de socializare.

Numerosi admiratori ai actorului se declara, insa revoltati si cred ca asemenea zvonuri false reprezinta o lipsa de respect fata de moartea lui Paul Walker.

Multi dintre ei au combatut aceasta teorie pe Facebook unde au sustinut ca pozele prezentate de “site-urile vinovate” sunt modificate si ca numarul de masina fotografiat la locul accidentului a fost adus acolo de un fan, drept omagiu, dupa incendiu.

paul walker

Certificatul de deces al actorului Paul Walker, starul francizei “Furios si iute”, confirma faptul ca starul american nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci si a arsurilor suferite.

Potrivit aceluiasi document, starul american, care si-a pierdut viata la varsta de 40 de ani, a ars de viu, la cateva clipe dupa impact. Moartea sa a fost una rapida.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

MOBILIZARE. ÎMPREUNĂ PENTRU MEDICII SĂTMĂRENI, ÎMPREUNĂ PENTRU VIAȚĂ

Membri Asociației Uniți pentru Satu Mare s-au mobilizat exemplar și până acum au reușit să adune fonduri pentru a ajuta medicii sătmăreni aflați în...

OFICIAL. Cadre Medicale de la AMBULANȚĂ, în IZOLARE. S-a intervenit la un CAZ SUSPECT de COVID-19

Mai multe cadre medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare sunt, de ieri dimineață, în izolare la domiciliu. Informația a fost confirmată...

DOTĂRI. Echipamente MEDICALE de aproape 1,25 MILIOANE lei pentru SPITALELE din Satu Mare

  Echipamentele instituțiilor de sănătate ale Județului Satu Mare sunt completate cu aparaturi medicale indispensabile tratamentului pacienților infectați cu virusul COVID-19! Valoarea totală a investiției...

OPINIE DE GAZETAR. DUMITRU ȚIMERMAN. Ajutoarele umanitare și Ideile generoase luptă  împotriva noului coronavirus

Starea de necesitate provocată de coronavirus a reușit să unească românii de pretutindeni sub cupola altruismului ( altruism : Dispoziția de a acționa dezinteresat,...

ANUNȚ IMPORTANT cu privire la TAXELE și IMPOZITELE locale

Primăria Municipiului Satu Mare informează sătmărenii despre faptul că toate serviciile de plată a taxelor și impozitelor locale sunt disponibile numai online. Pentru protejarea...