More

    Preşedintele Băsescu transmite condoleanţe în urma atentatului de la Volgograd

    8

    Preşedintele Traian Băsescu a transmis un mesaj de condoleanţe ca urmare a atentatului terorist care a avut loc duminică în Volgograd.

    Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale remis agenţiei MEDIAFAX, preşedintele Traian Băsescu îşi exprimă întreaga compasiune pentru victimele atentatului terorist care a avut loc în Gara din Volgograd şi pentru familiile acestora.

    În acelaşi timp, preşedintele Băsescu exprimă deplinul său sprijin pentru poporul Federaţiei Ruse, Guvernul Federaţiei Ruse şi preşedintele Vladimir Putin, pe care îi asigură de întreaga sa solidaritate în lupta împotriva terorismului.

    “Atentatul demonstrează, o dată în plus, că lupta împotriva terorismului este nu numai necesară, dar şi obligatorie pentru protejarea vieţii cetăţenilor noştri”, adaugă Traian Băsescu.

    Cel puţin 18 persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite într-o explozie produsă duminică într-o gară din oraşul rus Volgograd, situat în sudul ţării, serviciile de securitate precizând că deflagraţia a fost provocată de o bombă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE