More  Prognoza pentru urmatoarele trei luni. Cum va fi vremea in toate judetele Romaniei

  1

  Administratia Nationala de Meteorologie a publicat pe site-ul sau estimarile evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor pentru urmatoarele 3 luni.

  Decembrie

  In luna decembrie, regimul termic va fi apropiat de cel normal in vestul, sudul si sud-estul tarii, iar in regiunile nordice, nord-estice si centrale sunt posibile medii ale temperaturilor mai scazute decat normele climatologice.

  Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa peste media climatologica in centrul si sud-estul tarii si apropiate de normalul perioadei in celelalte regiuni.

  Ianuarie

  Pentru luna ianuarie, valorile termice vor fi, in general, apropiate de mediile multianuale, iar local in partea de sud si sud-est a tarii sunt posibile temperaturi peste normele
  climatologice.

  Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de media climatologica, exceptand regiunile vestice si centrale,
  unde sunt posibile valori excedentare.

  Februarie

  Temperatura aerului va avea valori medii apropiate de normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii.

  Cantitatile lunare de precipitatii vor putea fi local excedentare in vestul si nord-vestul tarii si apropiate de mediile climatologice in celelalte regiuni.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE