More  Sătmărenii nu se înghesuie la cadouri de Moş Nicolae

  - Advertisement -

  cadou

  Sătmărenii nu se înghesuie să cumpere cadouri pentru cei dragi de Moş Nicolae. Magazinele de specialitate s-au pregătit cum se cuvine pentru această perioadă, oferta fiind foarte bogată şi tentantă, însă cumpărători sunt mai puţini. Comercianţii spun că, din experienţa anilor trecuţi, sătmărenii vor cumpăra cadouri chiar în ziua de Sfântul Nicolae.

  Ofertă generoasă
  Magazinele de specialitate s-au pregătit temeinic pentru perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, oferind o gamă variată de cadouri, pentru toate buzunarele, astfel încât sătmărenii să aibă de unde alege. Spre exemplu, la magazinul Poco Loco, de la parterul Complexului Comercial Someşul, pot fi cumpărate globuri de moş, la preţuri variind între 7,9 lei şi 49 de lei, în funcţie de mărime, jucării de pluş cu preţuri cuprinse între 4,5 lei şi 42 de lei, căniţe de ceai sau cafea personalizate, între 9,5 lei şi 19,5 lei, sau moşi de pluş, între 39,5 şi 69 de lei. Acestea sunt şi cele mai cerute produse în această perioadă, după părerea angajatelor magazinului.
  În afară de acestea, mai pot fi achiziţionate şi mai apoi oferite cadou lămpile de sare, între 59 şi 136 de lei, candele de sare, cu preţuri variind între 13,5 şi 26,5 lei, fructiere şi vase între 80 şi 200 de lei precum şi alte obiecte personalizate. Femeile îşi pot surprinde plăcut soţii cu un vin personalizat, la 44,5 lei, sau cu un set complet pentru băutură, preţul acestora oscilând între 28 şi 125 de lei. În schimb, bărbaţii pot oferi în dar pentru femei casete pentru bijuterii, al căror preţ este cuprins între 30 şi 250 de lei, sau statuete cu preţuri cuprinse între 45 şi 420 de lei. De asemenea, colegii de clasă se pot cadorisi între ei cu tricouri cu diferite mesaje care costă 29,5 lei.
  Cei care nu-şi găsesc aici cadoul perfect pot încerca la Târgul Moşului sau la vânzătorii ambulanţi din zona Centrului Vechi al municipiului Satu Mare.

  Sătmărenii nu se înghesuie la cadouri
  Chiar dacă oferta este foarte generoasă, puţini sunt sătmărenii care şi cumpără cadouri. Spre exemplu, angajatele magazinului Poco Loco ne-au declarat că faţă de lunile obişnuite vânzările au crescut cu cel mult 10%, ceea ce, după părerea lor, înseamnă foarte puţin pentru această perioadă. Însă, din experienţa anilor precedenţi, angajatele magazinului spun că azi va fi înghesuială în magazin. “Sătmărenii îşi fac cumpărăturile pentru cadouri pe ultima sută de metri. Mâine (n.r. – azi) va fi înghesuială. Aşa a fost în fiecare an şi ne aşteptăm ca şi acum să fie la fel”, ne-a spus una dintre angajatele acestui magazin.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts