More

  Secretul redescoperit al tibetanilor: Beneficiile uimitoare ale cătinei

  10

  Un vechi secret de vindecare folosit in Tibet din vechi timpuri, este redescoperit si in Vest. De mii de ani, tibetanii foloseau catina care creste in salbaticia muntilor Himalayeni ca aliment si ca medicament. Ei tratau o multime de probleme, de la bolile respiratorii, pana la problemele cu pielea.

  Catina este unul dintre cele mai potente medicamente naturale. Catina contine o multime de antioxidanti, este o importanta sursa de Omega 7, care este de asemenea, foarte importanta pentru organism, scrie Garbo.ro.

  Beneficiile catinei

  Catina ajuta in ameliorarea problemelor respiratorii.
  Astmul, tusea cronica, alte tulburari de respiratie, acestea sunt doar cateva dintre cele mai cunoscute boli care in mod traditional sunt tratate cu ajutorul catinei.

  Catina vindeca bolile de stomac.

  Catina prezinta proprietati antiinflamatoare astfel incat ea devine un bun adjuvant in tratarea bolilor gastrointestinale. Uleiul de catina prezinta proprietati curative si de protectie a sistemului gastrointestinal, reducand efectul daunator al unor bacterii cum este E-coli.

  Catina este un foarte bun regenerator pentru peiele.

  Cand vine vorba despre probleme ale pielii, au fost aratate beneficii nemaipomenite in cazul unor afectiuni ca: acneea, arsurile, dermatitele, eczemele, rosacea, ranile.

  Nutrientii pe care ii contine catina sunt foarte benefici pielii, dar mai ales cantitatea foarte mare de Omega 7 pe care o contine, ajuta pielea sa se regenereze, minimizand si aspectul ridurilor.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE