Top 10: scandalurile anului 2013!

5

Ca şi anul 2012, nici anul 2013 nu a fost lispit de incidente. Alexandra Stan, Adriana Bahmuţeanu şi Mircea Badea sunt doar câţiva dintre cei care nu s-au ţinut departe de scandaluri în 2013.

1. Prigoana şi Adriana Bahmuţeanu

Silviu Prigoana şi Adriana Bahmuşeanu s-au certat tot anul, pentru ca în cele din urmă să se împace şi să-şi declare iubire eterna. Asta până acum câteva zile când Adriana şi-a luat sarsanaua şi-a luat sarsanaua şi a plecat iar.

“Ai şofer, ai bonă, ai maşină spălată. Adriana nu a mai venit acasă de 2 zile. Adriana Bahmuţeanu nu şi-a mai văzut copiii de 2 zile. Îmi pare rău pentru ea, avem probleme mari. Am o rugăminte: te întorci acasă şi nu mai dai interviu, nu mai stai prin emisiuni cu Mara Bănică. Nu, ea e vedetă. Păi să plătească alţii datoriile ei, dracu’, taxele. Dacă m-a iubit şi a făcut copii cu mine, să vină acasă să îi crească, nu să facă audienţe. Ratingul emisiunii tale va fi zero. Eu am făcut-o doamnă, am luat-o lângă mine şi îmi denigrează fiul. A luat 400.000 de euro fără să meargă la muncă nici măcar o zi timp de 8 ani. Salariul ei eu l-am plătit. O mănâncă limba, a aburit-o avocatul ei statut în naftalină. Cum îi vorbesc eu? Denigrează firma care a făcut-o doamna. Să se mute la fostul soţ sau la Mihai dacă e aşa (…) Nu si-a mai vazut copiii de 2 zile. Sa se mute la Mihai, eu am facut-o doamna””, a declarat Silviu Prigoană, la Un show păcătos.

 

2. Bianca Drăguşanu şi Anda Adam

De când Bianca s-a afişat la braţul lui Victor Slav, între aceasta şi Anda Adam au apărut diferite dispute.

Anda Adam şi Bianca Drăguşanu se duşmănesc, mai nou, din cauza emisiunii speciale de Revelion care se filmează zielele acestea la Antena 1.

Cântăreaţa a fost invitată să intre în platou, iar prestaţia ei urma să fie apreciată sau nu de alte vedete , între care Daniela Crudu, Vica Blochina şi … surpriză Bianca. Când a aflat că printre juraţi se va afla şi soţia fostului său iubit, Anda Adam a luat foc.

3. Andreea Mantea şi Vica

Andreea Mantea a luat foc după ce a aflat că Vica Blochina se întâlneşte cu fostul ei iubit: “eu m-am despărţit de el pentru că umblă cu specimene ca tine”.

Între Mantea şi Bădălău a avut loc un schimb de mesaje pe telefon , bruneta trimiţându-i acestuia o poză cu Ştefan Stan, cu mesajul: “Ştefan te salută”, iar tânărul la rândul lui i-a trimis o imagine cu Blochina, adăugând “Şi Vica te salută”.

“Mantea a luat foc când a văzut poza, s-a gândit brusc că se poate răzbuna pe Vica, mai ales că era furioasă că ieşise în oraş cu Ştefan Stan, marea ei iubire. Aşa că a făcut publică poza cu Vica, insinunând că aceasta ar agăţa bărbaţii cu poze trimise pe telefon “, au declarat surse.

4. Leo de la Strehaia şi Loredana Chivu

Leo de la Strehaia susţine că Loredana Chivu este prostituată şi a aflat care este tariful ei. ca să aibă o maşină de fiţe, Loredana s-a văzut nevoită să îl “înşele” pe Leo de la Strehaia, care i-a făcut cadou un bolid în valoare de 50.000 de euro. Răsplata acesteia, câteva clipe de plăcere trupească, nu a mai venit, cei doi fiind acum într-un scandal monstru.

5. Bianca Drăguşanu şi Veronica A. Clara

După o bună perioadă de timp în care Bianca Drăguşanu şi psihologul Veronica A. Clara erau nedespărţite, cele două au ajuns la cuţite.

Psihologul a consiliat-o pe Bianca timp de trei ani şi a ajuns să o cunoască foarte bine. Carra spune că, în trecut, roşcata nu stătea prea bine la capitolul cultură, iar la gramatică nu prea descurca.

“De exemplu, Stoian râdea de ea că nu ştie cine e Narcis. Eu îi explicam cine este Narcis. I-am spus toate legendele lumii. I-am făcut listă cu prepoziţiile înainte de care se pune virgulă, am invăţat-o când să pună un “i” sau doi sau trei. Avea o listă la îndemână pe care o putea folosi în orice situaţie. Era foarte curioasă. Are o memorie şi o inteligenţă foarte mari. Reţinea trei pagini în câteva minute. Ştiţi că stătea mereu cu telefonul în emisiuni, iar eu îi trimiteam textele. Mă fascina memoria ei.

Eu am învăţat-o ce ritm de vorbire să aibă într-o emisie, cum să vorbească când e atacată… Am creat un monstru. Nu am fost psihologul ei, nu aveam cum. Cred că am fost un profesor foarte bun. Ea a învăţat de la mine multă cultură generală: istorie, geografie, antropologie…”, a declarat Carra

6. Iulia Albu şi Alex Velea

După ce s-au jignit reciproc, mai mult sau mai puţin savuros, cele două vedete sunt decise să continue războiul cu orice mijloace.

Iulia Albu îl ameninţă pe cântăreţ cu procese, declarând că va trimite notificări tuturor primăriilor care îl invită pe cântăreţ să susţină concerte în oraşele lor. În cazul în care acesta îi va pronunţa numele pe scenă, le va solicita edililor respectivi daune uriaş.

 “Dorintza de Faimă arde-n Iulia gen Tortza

S-a-mbrăcat cu 7 camashi, dă-i trebuiau cămăshi de Fortză

Critic “vestit”, prea nesuferit

O bănuiesc pe Iulia că e travestit

Vrea să iasă din comun,vrea să iasă din banal

Da’ ce vede în oglindă e un mic transsexual

Se dă cu Smârcâz pe fatză, i-a rămas shi-n coltzu’ gurii

V-o prezint Pe Iulia Albu A.K.A. Muma Pădurii!!!”, este dedicaţia lui Velea pentru Iulia Albu

 

7. Mircea Badea şi Robert Turcescu

Robert Turcescu l-a acţionat în instanţă pe prezentatorul de la “În gura presei” pentru jignirile pe care i le-a adus în cadrul emisiunii.
“Turcescu e bolnav mintal. E disperat după atenţie. M-a dat în judecată pentru o faptă care nu există. Am decis să nu-l bag în seamă. Nu mă voi apăra şi nici prezenta la proces. Dar rămâne cum am stabilit anterior”, a scris prezentatorul emisiunii “În gura presei” pe pagina sa de Facebook.

Robert Turcescu a câştigat procesul.

 

8. Alexandra Stan si Marcel Prodan


Pe 16 iunie, managerul Alexandrei Stan a anunţat pe pagina ei de Facebook că artista a fost victima unui accident rutier. Adevărul se pare că este însă, altul. La 24 de ore după ce fanii din toată lumea ai Alexandrei Stan au fost informaţi ca a avut un accident, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, Alexandra Stan a făcut primele declaraţii. “Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital. Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, şi nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte!”, a declarat Alexandra

9. Bendeac şi Mircea Stoian

Mihai Bendeac pare să fi ajuns pe lista neagra a unueia dintre cele mai controversate vedete din showbiz care susţine că are de gând să-l bată în momentul când va da ochii cu el.

“Când îl întâlnesc pe Bendeac, îi dau un cap! Nu mă interesează ce are el cu Antena, dar, personal, m-a călcat pe bătături, iar când îl prind, îl bat, şi nu glumesc… O să i-o coc când se aşteaptă mai puţin. Chiar şi-o merită!”, a spus Stoian.

10. Matteo şi Connect-r

Matteo, prietenul trădat, susţine că interpretul Connect-R s-a inspirat mai mult decât ar fi trebuit din piesa lui – “Dă-te-n inima mea”. Simţindu-se nedreptăţit, fostul iubit al Deliei Matache a făcut imediat public acest scandal şi, deşi dădeau semne că au făcut pace, rănile lui Matteo nu s-au vindecat încă.

“Am în continuare un gust amar, mi-a făcut o fază urâtă rău de tot. Nu va mai putea fi niciodată între noi ce a fost înainte. Ce pretenţii aş mai putea avea de la el? Nici măcar nu pot să îi cer bani că mi-a furat ideea de melodie, deşi ori el, ori cineva din anturajul lui a lăsat să se înţeleagă că eu aş fi fost plătit. Nu e nimic adevărat. Când ne vedem schimbăm două-trei vorbe, dar despre piesă nimic, e un subiect tabu. A fost cea mai mare dezamăgire pentru mine”, a declarat Matteo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ORDONANȚA MILITARĂ 4. Ce MĂSURI DURE au fost luate

Autoritățile instituie izolare la locul de muncă pentru personalul esențial din sistemul energetic și vor pune la dispoziție spații de cazare pentru personalul medical,...

RESPECT. UNICARM și Vasile Lucuț, o nouă DONAȚIE FABULOASĂ. 20.000 de euro pentru lupta împotriva COVID-19

Compania Unicarm din Satu Mare, în frunte cu patronul Vasile Lucuț, a făcut astăzi o nouă donație fabuloasă. În teledonul organizat astăzi de trustul...

DECESE. Autoritățile mai anunță DOI MORȚI infestați cu coronavirus. S-a ajuns la 42 de cazuri

Autoritățile au anunțat în această seară alte două decese la persoane infectate cu Coronavirus. Numărul decedaților bolnavi de COVID-19 a ajuns la 42 în...

DECIZIE. Toți ANGAJAȚII unui SPITAL din județ, TESTAȚI. Un pacient, declarat POZITIV COVID-19

Toți angajații Spitalului Municipal din Carei vor fi testați după ce un pacient internat aici a fost declarat pozitiv Covid-19. Primarul municipiului Carei le...

CFR introduce suplimentar 11 trenuri, dar SUSPENDĂ alte 100! Care este apelul companiei feroviere pe timp de CORONAVIRUS!

  Un număr de 11 trenuri au fost introduse suplimentar, cu circulaţie zilnică, pentru a veni în sprijinul navetiştilor şi a angajaţilor companiilor cu program...