More  Trupa AD HOC își lansează albumul de debut și la Zalău

  - Advertisement -
  Turneul celor de la trupa de punk acustic folcloric medieval AD HOC cuprinde 12 oraşe din ţară şi va ajunge la Zalău, joi, 5 decembrie, la Casa Municipală de Cultură, în vederea promovării albumului lor de debut, intitulat ”Dezmăţ, Licori şi Muzici Medievale”. Intrarea este liberă şi se anunţă plină de muzică medievală presărată cu poveşti, legende, blănuri şi voie bună.
  Cei de la AD HOC nu susţin concerte, ci spectacole, combinând cu succes costumele medievale cu efecte de fum şi lumini. Ei reuşesc să îmbine tatuaje, piei, blănuri, poveşti şi legende din folclor, opinci şi motive tradiţionale româneşti, grai şi ritmică autentică, totul într-o formă cât se poate de atipică şi energică.
  Turneul a debutat la Arad şi a continuat cu Oradea, Debrecen, Bucureşti, Timişoara, Reşiţa, Deva, Sinaia, Târgu Mureş.
  Componenții trupei sunt Dan ”Ursu” Olar (percuţie), Sergiu ”Corbu” Boldor (vioară, voce), Adrian ”Şoimu” Bologa (vioară, voce), Igor Antoniuc ”Făt-Frumos” (chitară, voce) şi Andrei Nagy ”Vampiru” (violoncel), iar în acest turneu vor colabora ocazional cu Elena Stoica, la vioară.
  Trupa AD HOC a luat fiinţă în urmă cu 4 ani, la Oradea, la iniţiativa lui Sergiu ”Corbu” Boldor şi a trecut prin multe schimbări de formă şi fond. Pornind de la un duet stradal care cânta muzică de cameră, au ajuns sa fie un grup care îmbină atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile şi elementele folclorice româneşti, cu o melodie şi o tehnică medievală.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts