Vikingii au casăViking

Primul Club Hause al motocicliştilor de la Viking Club a fost inaugurat sâmbătă seara cu o petrecere de pomină şi un concert susţinut de trupa maghiară Cool Rock Band. Zeci de motociclişti, membri ai Viking Club, au participat la acest eveniment. Atât preşedintele Viking Club, Fastus Ştefan, cât şi secretarul Ioan Moldovan, au precizat faptul că deşi Viking Club a fost înfiinţat din 2005, până în prezent nu a avut o casă a sa. “În acest Club Hause vom organiza diferite întâlniri în cadrul cărora membrii clubului nostru se vor putea întâlni, vor putea socializa, vor putea petrece şi, nu în ultimul rând, să facă şi sport. De asemenea, aici vor putea veni şi alţi motociclişti, care deocamdată nu sunt membri Viking Club”, a precizat Ioan Moldovan.
În afară de petreceri, cei interesaţi vor putea face şi sport, clubul având trei mese de tenis de masă şi se află în curs de amenajare două piste de popice. “Mesele de tenis pot fi închiriate. De asemenea, clubul poate fi închiriat şi pentru organizarea unor evenimente cum ar fi zile de naştere, botezuri sau alte evenimente”, a precizat preşedintele Fastus Ştefan. De asemenea, în cadrul clubului vor fi organizate şi o serie de întâlniri cu motociclişti din ţară şi chiar din străinătate. Spre exemplu, la inaugurarea de sâmbătă au fost prezenţi oaspeţi din Germania şi Ungaria.
Nici cei trecuţi la cele veşnice nu pot fi uitaţi, astfel că a fost amenajat şi un panou comemorativ al motocicliştilor care au decedat în urma unor accidente grave de circulaţie sau în alte circumstanţe.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts