More

  Andreea Diaconu, cel mai dorit manechin în 2014

  4

  Andreea Diaconu conduce în clasamentul postului de televiziune Fashion TV al celor mai bune manechine de pe podiumurile internaţionale.

  Andreea Diaconu conduce în clasamentul postului de televiziune Fashion TV al celor mai bune manechine de pe podiumurile internaţionale, în sezonul primăvară/vară 2014.

  Fashion TV a anunţat la sfârşitul anului trecut lista modelelor care au deschis cele mai multe prezentări de modă în sezonul primăvară/vară 2014, în cadrul celor mai importante evenimente din industrie, desfăşurate la New York, Londra, Milano şi Paris.

  Andreea Diaconu s-a clasat la egalitate cu Manuela Frey şi Elisabeth Erm, după ce a defilat în deschiderea a patru prezentări importante, pentru colecţiile Etro, Philosophy, Irfe, şi Paul & Joe. Următoarele clasate sunt Joan Smalls (unul dintre cele mai bine plătite modele din lume), Julia Nobis, Sasha Luss, Josephine Le Tutour, Catherine McNeil, Daria Strokous şi Marine Deleeuw.

  Bucureşteanca a cărei frumuseţe aminteşte de starurile clasice a debutat în 2012 şi fost aleasă imginea unor campanii de top, pentru Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, H&M şi Gucci Resort, iar portofoliul ei include prezentări pentru greii industriei modei, precum Christian Dior, Chanel, Valentino şi Atelier Versace.

  Andreea Diaconu a mai apărut pe coperta unor reviste de modă cunoscute, de la Elle (ediţia din Rusia) şi Vogue (ediţiile din Brazila, Franţa şi Spania) până la W Magazine.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE