Andreea Marin s-a recăsătorit1

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin s-a căsătorit cu iubitul ei, anunţul fiind făcut chiar de Tuncay Ozturk pe pagina sa de Facebook.

“Dragi prieteni, am avut o relaţie foarte bună cu Andreea până acum. Întotdeauna am vrut această relaţie departe de publicitate. Din acest motiv, nu am vorbit despre relaţia noastră nicăieri. Am luat măsuri serioase în ceea ce priveşte intimitatea noastră. Suntem amândoi persoane mature. Şi în fiecare etapă ne avem în vedere nu numai pe noi, ci, de asemenea, familia noastră. Am prezentat-o, înainte, pe Andreea ca logodnica mea. Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi toţi căsătoria noastră. Voi fi întotdeauna mândru să am o astfel de femeie minunată ca o soţie, lângă mine. Vă mulţumim pentru gândurile voastre bune şi La mulţi ani”, a scris Ozturk pe reţeaua de socializare.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au preferat să se căsătorească departe e România, cei doi aflându-se într-o vacanţă în Qatar.

Vedeta a fost căsătorită până anul trecut cu artistul Ştefan Bănică Junior, mariajul lor rezistând şapte ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născuta în decembrie 2007, însă la finalul lui 2012 au hotărât să divorţeze, anunţul fiind făcut tot pe Facebook.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts