More

  Antrenorul HC Zalău chemat la audieri de Comisia de Disciplină a FRH

  1

  Gheorghe Tadici, antrenorul formaţiei HC Zalău și al reprezentativei de handbal feminin a României a fost invitat la audieri de membrii Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal (FRH) în legătură cu faptele petrecute în etapa desfăşurată în data de 4 ianuarie.

  Alături de Gheorghe Tadici a fost invitat la audieri şi Bogdan Burcea (antrenor Corona Braşov) şi Bogdan Munteanu (director sportiv Corona Braşov).

  Motivul pentru care antrenorul HC Zalău, Gheorghe Tadici este chemat la Comisia de Disciplină este ”comportarea avută în timpul jocului cu HCM Roman din data de 04.01.2014”, în timp ce oficialii Coronei Brașov au fost invitați la audieri din cauza declarațiilor din mass-media la finalul partidei cu CSM București.

  Iniţial, antrenorul Zalăului era solicitat să se prezinte marţi, 14 ianuarie, la audieri, la sediul Federației Române de Handbal, dar cazul său și al oficialilor de la Brașiv a fost amânat pe data de 21 ianuarie, având în vedere că HC Zalău a avut meci miercuri, 15 ianuarie, chiar cu Corona Braşov.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE