Ce desert revoltător a primit o femeie la petrecerea de logodnă2

O femeie din Noua Zeelandă a primit un tort-surpriză sub formă de insultă la petrecerea ei de logodnă, din cauza unei dispute cu specialista care preparase desertul.

O femeie din Noua Zeelandă a primit un tort în formă de fecale, însoţit de un mesaj jignitor, la petrecerea ei de logodnă, din cauza unei dispute cu specialista care preparase desertul.

Micaela Harris a avut o surpriză de proporţii când a desfăcut ambalajul în care se afla tortul, în prezenţa rudelor şi a celor 100 de invitaţi. Prăjitura în formă de fecale umane era adresata surorii ei, care se certase cu Emma McDonald, proprietara cofetariei Oh Cakes, şi era însoţită de mesajul “Mănânci rahat!”.

“A fost o situaţie foarte neplăcută. La momentul respectiv sora mea nu ştia ce se întâmpla. Cred că acest conflict a atins proporţii exagerate. Ca antreprenor întâlneşti şi clienţi pe care nu îi placi, dar este recomandat să laşi de la tine şi să stingi eventualele conflicte”.

Emma McDonald chiar a postat pe pagina ei de Facebook mesaje despre ceea ce făcuse. Ea a explicat că respectiva clientă câştigase un voucher de 50$ pentru a comanda un tort, dar nu a specificat cum să arate acesta, ci a cerut doar să fie din ciocolată. McDonald i-a redus voucher-ul la 30$ motivând că femeia îi datora 20$ de la o comandă anterioară şi a decis să îi facă tortul pe care îl vedeţi în imaginea de mai sus.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts