More


  Artistul Florin Chilian îl dă în judecată pe Mihai Gâdea

  - Advertisement -

  1

  Cântăreţul Florin Chilian a anunţat că îl dă în judecată pe prezentatorul TV Mihai Gâdea, pentru ”înşelăciune, furt şi distrugere de operă”.

  Chilian susţine că Gâdea a folosit, în cadrul uneia dintre ediţiile emisiunii ”Sinteza zilei”, o melodie a sa, în alt scop decât cel folosit iniţial.

  Artistul se referă la melodia ”Suflete de slugă”, care a fost folosită pe fundalul unui material despre ”slugile preşedintelui Băsescu”, intitulat ”De ce a înnebunit propaganda băsistă? Care sunt slugile preşedintelui Băsescu”.

  ”Gâdea a folosit o piesă a mea, a modificat-o şi nu şi-a asumat costurile decât verbal, după care a trecut la ameninţări. E o emisiune în care a schimbat sensul piesei, a făcut-o ca pe o răzbunare, cu meciurile lor, habar nu am”, a declarat Chilian pentru postul B1TV.

  sursa foto Facebook Florin Chilian

  Nemulţumit că piesa a fost folosită în alt scop decât convenit cu Antena 3, Chilian a anunţat că îl va da în judecată pe Gâdea. ”Pe bune că trimit materialul la avocaţi şi mergem în instanţă. Dacă tu crezi că merită deficitul de imagine, facem aşa. Asta-i nesimţire, să nu răspunzi la telefon”, i-a scris Chilian lui Gâdea într-un SMS.

  Răspunsul prezentatorului TV nu a întârziat să apară: ”Dragul meu, uită numărul meu de telefon. Ne vedem în instanţă. Reacţionez foarte prost la ameninţări şi mai ales la proşti”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img