More

  Ben Kingsley va juca rolul unui faraon în filmul “O noapte la muzeu 3”

  5

  Actorul britanic Ben Kingsley va juca alături de Ben Stiller în cel de-al treilea film al francizei cinematografice “O noapte la muzeu”, în care va interpreta rolul unui faraon, informează nouvelobs.com.

  Potrivit site-ului Deadline.com, Ben Kingsley va interpreta rolul unui faraon în acest film ce va fi regizat de Shawn Levy.

  În noul opus al acestei francize – ce relatează aventurile unui paznic de muzeu în care exponatele prind viaţă după căderea nopţii – vor mai putea fi văzuţi Robin Williams, Steve Coogan, Owen Wilson, Ricky Gervais, Rebel Wilson şi Ben Stiller.

  Filmul “O noapte la muzeu 3” va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 11 februarie 2015.

  Precedentele două filme din franciza “O noapte la muzeu”, lansate în 2006, respectiv în 2009, au generat împreună încasări de 987,5 milioane de dolari.

  Ben Kingsley – pe numele real Krishna Pandit Bhanji, născut la Scarborough, în Marea Britanie, dintr-o mamă britanică şi un tată de origine indiană – a debutat la Londra, în teatru, în anul 1966. Actorul şi-a ales mai târziu pseudonimul de Ben Kingsley, s-a alăturat Royal Shakespeare Company în 1967 şi a debutat pe marile ecrane în 1972, cu un rol în thrillerul “Fear Is The Key”.

  Un deceniu mai târziu, interpretarea lui Gandhi în filmul cu acelaşi titlu, regizat de Richard Attenborough, i-a adus celebritatea şi premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal.

  Actorul britanic, nominalizat de alte trei ori la premiile Oscar, are începând din mai 2010 şi o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE