More


  Campania populistă cu accente şovine sau rasiste împotriva românilor, făcută şi de membri PPE

  - Advertisement -

  4

  Campania populistă cu accente şovine sau rasiste împotriva românilor s-a dovedit a aparţine unor forţe politice care nu împărtăşesc valorile europene, fiind vorba, din păcate, şi de parlamentari ai PPE, prieteni ai “macoveilor” şi ai altora din România, a afirmat, marţi, premierul Victor Ponta.

  “Toată această campanie populistă, uneori chiar cu accente şovine sau rasiste împotriva românilor, s-a dovedit şi se dovedeşte ca aparţinând unor forţe politice despre care se spune că sunt europene, dar nu cred că împărtăşesc valorile europene. Din păcate, e vorba şi de parlamentari din Partidul Popular European, prieteni ai macoveilor şi ai altora de pe la noi”, le-a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern.

  El le-a cerut acestora să arate “adevărul” în cadrul întâlnirilor pe care le au cu partenerii europeni, “fără supărare şi fără isterii”, cu privire la nivelul real al migraţiei forţei de muncă, dar şi să evidenţieze cât anume câştigă ţările de pe urma românilor care se duc să muncească pentru un salariu mai bun şi cât pierde statul român prin exodul personalului calificat.

  “E foarte important să fim demni şi să ne apărăm. Ani de zile, din cauza celor care ne-au condus, am fost în genunchi în Europa şi cred că acum trebuie să stăm în picioare şi să ştim exact care ne este locul şi să fim respectaţi, aşa cum îi respectăm pe toţi”, le-a mai spus Ponta miniştrilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img