Ce se va întâmpla cu Nilă şi Cruduţa?4

Mihai Costea se va muta in curand la Brasov, unde va juca la echipa Corona. Nila a intrat deja in “priza” si a inceput sa ii faca  Danielei Crudu crize de gelozie si lista cu interdictii. Astfel, vedeta nu mai are voie sa aiba prezentari de moda.

Nori de ploaie si furtuna par sa se abata din nou asupra cuplului Mihai Costea-Daniela Crudu. Motivul?

Nila va semna in curand un contract cu Corona, echipa din Brasov, oras in care fotbalistul va si locui o buna perioada de timp. Pentru ca are emisiune si contracte de onorat, Daniela nu se va putea muta alaturi de iubitul sau, insa va face naveta de cel putin doua ori pe saptamana.

Extrem de gelos din fire, fotbalistului nu ii convine deloc ca Daniela va ramane singura si nesupravegheata in Bucuresti, iar discutiile dintre ei au inceput deja sa apara.

In fiecare zi, Costea ii mai pune cate o interdictie iubitei sale. Printre lucrurile pe care Daniela nu va avea voie sa le faca in perioada in care el va fi plecat la Brasov se numara si renuntarea la prietenia cu Bianca Dragusanu.

Dupa escapada roscatei la Paris cu Adrian Cristea, Nila este hotarat sa nu isi mai lase iubita sa se mai vada cu Daniela, convins fiind ca aceasta ii poate influenta negativ iubita.

De asemenea, fotbalistul nu i-a interzis Crudutei sa mai aiba prezentari de moda ori alte evenimente care se pot desfasura noaptea.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts