More

  Cinci probleme de sănătate pe care le poţi trata cu ajutorul sexului

  6

  Experții susțin că sexul regulat este cheia menținerii tinereții și sănătății fizice și psihice. Este științific dovedit că activitatea sexuală are efecte vindecătoare, în special în cazul bolilor psihosomatice dar combate și alte probleme de sănătate.

  Menține inima sănătoasă

  Dieta sănătoasă şi sexul te ajută să ţii bolile de inimă la distanţă. ,,Sexul creşte fluxul sângelui, iar două partide de amor pe săptămână reduc la jumătate ricul atacului de cord”, susține dr, Desmond Ebanks.

  Scade colesterolul

  În timpul sexului, nivelul testosteronului bărbaților crește ajutând la întărirea mușchilor și oaselor și, în același timp, scade colesterolul rău.

  Ameliorează durerile artritei

  Sexul te poate scăpa de durerile de cap sau de cele provocate de arttrită. Dacă ești mereu stresat, nu există terapie mai bună decât o partidă de amor.

  Te ajută să slăbeşti

  Vrei să scapi de câteva kilograme, însă nu ai timp pentru mers la sală? Nicio problemă, poţi înlocui exerciţiile fizice cu o activitate mai plăcută: sexul. În timpul unei partide de sex de o jumătate de oră, poţi arde într 75 şi 150 de calorii, potrivit doctorului Desmond Ebanks.

  Ameliorează simptomele sindromului premenstrual

  Cercetătorii au descoperit că o viață sexuală regulată ameliorează simptomele sindromului premenstrual.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE