More


  Comisia Călăraşi va avea site

  - Advertisement -

  Membrii Comisiei Călăraşi au decis să îşi facă site şi aşteaptă la audieri pe orice persoană care are informaţii despre vânzarea terenurilor din zona comunei Nana, potrivit unui anunţ făcut de senatorul PSD Gabriela Firea. Firea a spus că membrii Comisiei îşi vor prezenta activitatea pe site, iar cei care consideră că au unele informaţii privind vânzarea terenurilor din zona comunei Nana le pot pune la dispoziţie şi se pot înscrie la audieri. Ea a ţinut să precizeze că trebuie să existe documente pentru ca informaţiile să poată fi postate pe site. “Delaţiuni, informaţii fără acoperire pot să apară din toate zonele. Eu m-am referit la un program de audieri şi persoane care consider că au anumite informaţii de prezentat în faţa comisiei şi se pot înscrie la audieri”, a spus Gabriela Firea.

  Senatorul PSD a ţinut să menţioneze că este un semn de transparenţă, şi alte Parlamente, când au constituit astfel de comisii, având un dialog cu publicul, pentru a afla cât mai multe elemente care poate scapă la un moment dat reprezentanţilor comisiei. Gabriela Firea a mai declarat că este “obligatoriu” să se intre în posesia tuturor contractelor de vânzare cumpărare, pentru terenurile din zona comunei Nana, pentru aceasta fiind invitaţi şi notarii care au încheiat astfel de contracte. “Toate documentele care slujesc la clarificarea obiectivelor Comisiei le vom solicita”, a spus şi preşedintele Comisiei, Eugen Nicolicea.

  Despre invitarea la audieri a fiicei preşedintelui, Ioana Băsescu, senatorul PSD Gabriela Firea a spus că nu pot anticipa acest lucru.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img