More


  Dennis Rodman, internat într-o clinică de dezalcoolizare

  - Advertisement -

  4

  Fostul baschetbalist al echipei Chicago Bulls, Dennis Rodman, criticat pentru recenta vizită în Coreea de Nord, s-a internat într-o clinică specializată în probleme de alcoolism, a anunţat, sâmbătă, agentul său la CNN.

  “El s-a internat în acest centru şi sunt foarte mândru. Ajunsese la un nivel foarte mare de intoxicaţie cu alcool. Când a revenit din Coreea de Nord am discutat şi i-am spus că sunt îngrijorat pentru el”, a declarat Darren Prince.

  Potrivit agentului, Rodman ar urma să rămână în acest centru între 28 şi 30 de zile.

  Rodman, cunoscut pentru excentricităţile sale, dar şi pentru cele cinci titluri obţinute în NBA, întreţine o relaţie personală cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, un mare pasionat de baschet.

  Recenta vizită a lui Rodman în Coreea de Nord, împreună cu alte foste vedete NBA, a provocat o dezbatere în Statele Unite, unde unii îi acuză pe foştii jucători că îl simpatizează pe conducătorul unui regim totalitar.

  Grupul de foşti baschetbalişti a participat la un meci demonstrativ, la Phenian, în onoarea lui Kim Jong-un, cu ocazia serbării zilei sale de naştere. Dennis Rodman i-a cântat liderului “Happy birthday to you!”.

  Aceasta a fost a patra vizită efectuată de Rodman în Coreea de Nord în decurs de un an.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare