More


  Dragnea: E rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov, discutăm luni în USL

  - Advertisement -

  4

  Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, că este foarte rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov, menţionând că subiectul va fi discutat într-o şedinţă a USL care va avea loc luni, iar “lucrurile se vor rezolva”.

  “Despre USL Ilfov: acuma se mai ceartă oamenii, se mai împacă. Lucrurile se vor rezolva. Este foarte rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov. E un subiect pe care îl vom discuta, mai sunt şi situaţii la în alte judeţe, le vom discuta cred că luni. Vom face un USL luni, sper”, a spus Dragnea, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor, vineri, la ICCJ, unde s-a judecat dosarul “Fraudă la referendum”.

  Întrebat cât va rezista USL, Dragnea a râs şi a răspuns: “O să vă spun ceva inteligent acum: USL va rezista până când se va rupe”.

  Recent, preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a acuzat PNL Ilfov că a făcut în Consiliul Judeţean alianţă cu PDL, iar liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, a afirmat, la RTV, că a făcut acest lucru pentru a putea duce la îndeplinire proiecte cu care s-a angajat în faţa electoratului, în condiţiile în care majoritatea cu PSD nu mai funcţiona.

  Firea a declarat ulterior că are în vedere iniţierea la nivelul USL Ilfov, respectiv între organizaţiile PSD şi PNL, un pact de neagresiune, după modelul pactului de la Botoşani.

  Petrache a declarat pentru MEDIAFAX că nu este împotriva unui pact de neagresiune propus de organizaţia PSD, dar este nevoie de o mediere a conflictului din partea lui Victor Ponta şi a lui Crin Antonescu, precum şi de o înţelegere la nivel naţional.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img