More


  Globurile de Aur 2014: Covorul roşu, inundat înainte de gală

  - Advertisement -

  1

  Un dispozitiv de protecţie contra incendiilor din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles a inundat, duminică după-amiază, covorul roşu pe care urmau să defileze vedetele participante la cea de-a 71-a ediţie a galei Globurile de Aur.

  Duminică, în jurul orei 16.00 GMT, un corp de iluminat a declanşat un dispozitiv de protecţie contra incendiilor, care a pulverizat apă pe mai multe camere de filmat, dar şi pe covorul roşu pregătit pentru defilarea vedetelor, cu doar câteva ore înainte să înceapă cea de-a 71-a ediţie a galei Globurilor de Aur.

  Defecţiunea a fost reparată după aproximativ 15 minute, după ce a intervenit Departamentul de pompieri din Beverly Hills, informează hollywoodreporter.com.

  “O conductă s-a spart şi este apă peste tot, toată presa s-a mutat din cauza aceasta”, a spus Catt Sadler, în timpul emisiunii “E! Countdown to the Red Carpet”. “Nimeni nu se aştepta ca astăzi să plouă în Los Angeles, dar avem parte de un pic de inundaţii”, a glumit aceasta.

  Lungmetrajele “12 Years a Slave”, de Steve McQueen, şi “American Hustle”, de David O. Russell, au fost desemnate cel mai bun film-dramă, respectiv cel mai bun film-comedie, la cea de-a 71-a ediţie a galei Globurilor de Aur, care a avut loc duminica seară, la Los Angeles.

  Lungmetrajul “Ţeapă în stil american/ American Hustle” a fost marele câştigător al ediţiei, pelicula obţinând trei trofee. Nominalizat la şapte categorii, acest lungmetraj regizat de David O. Russell, s-a impus la alte două categorii – “cel mai bun rol principal feminin într-un film comedie/ musical (Amy Adams) şi “cea mai bună actriţă în rol secundar într-un lungmetraj” (Jennifer Lawrence).

  Lungmetrajul “12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”, regizat de Steve McQueen, nominalizat la şapte categorii, a câştigat un singur trofeu duminică seară, la Los Angeles, impunându-se la categoria “cel mai bun film-dramă”.

  Atât regizorul Steve McQueen, cât şi actorii Michael Fassbender şi Chiwetel Ejiofor erau nominalizaţi la trofeul Globul de Aur din acest an pentru cea mai bună regie, cel mai bun actor într-un rol secundar într-un lungmetraj, respectiv cel mai bun rol principal masculin într-un film – dramă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare