More


  Ponta: PSD îşi propune un scor “în jur de 35%” la europarlamentare

  - Advertisement -

  4

  Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că social-democraţii îşi propun să obţină un scor “în jur de 35%” la alegerile pentru Parlamentul European din luna mai.

  “În ansamblu, evident că PSD vrea să fie pe primul loc. Vrem să luăm un scor în jur de 35%. Dacă va fi mai mult, vă felicit. Dacă va fi mai puţin, ne analizăm să vedem de ce luăm mai puţin. Dar e un potenţial pe care îl avem în mod sigur şi pe care trebuie să-l valorificăm”, a spus Ponta.

  El a precizat că în 31 ianuarie CExN al PSD va aproba atât alianţele şi formula în care va merge la alegerile pentru PE, cât şi lista sa de candidaţi.

  “Până atunci, fiecare organizaţie discută cu Liviu Dragnea şi Andrei Dolineaschi, astfel încât pe 31 să avem obiectivele pentru fiecare organizaţie”, a adăugat Ponta.

  El a mai spus că obiectivele politice ale PSD ţin de a guverna foarte bine în continuare şi de a ţine USL unit.

  “Trebuie să ţinem USL unit şi eficient şi la Guvern şi în Parlament şi în structurile locale. Dacă am reuşit să facem pace la Ilfov, înseamnă că vom reuşi peste tot. Ăsta a fost testul cel mai dificil”, a mai spus Ponta.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img