More


  Schumi împlineşte azi 45 de ani. Familia lui Schumacher s-a reunit la Spitalul din Grenoble

  - Advertisement -

  6

  UPDATE 3 ianuarie, ora 11:20 Astăzi este ziua lui Michael Schumacher. Fostul mare campion de Formula 1 împlineşte 45 de ani, dar cu siguranţă este cea mai tristă aniversare. Germanul e în continuare în comă, în Spitalul din Grenoble, în urma accidentului de schi din 29 decembrie. Cu toate acestea, familia este alături de Schumi, fratele Rolf şi tatăl Radl sosind la spital în jurul orei 11:00.


  21:25 Un fan al lui Michael Schumacher a realizat o adevărată operă de artă pe o plajă din India şi a transmis un mesaj către fostul campion mondial din F1, aflat în continuare în comă la Spitalul din Grenoble: “Fă-te bine repede!”


  18:15 Oficialii Fan Ferrari vor să strângă azi, 3 ianuarie, cât mai mulţi fani ai lui Michael Schumacher, pentru o rugăciune în tăcere în faţa Spitalului din Grenoble. “În acest zile grele, toţi fanii Fan Clubului Ferrari vor să îşi arate ataşamentul faţă de Michael Schumacher, mai ales că pe 3 ianuarie este ziua sa de naştere”, se arată în comunicat. Toţi fanii care vor fi prezenţi în faţa Spitalului din Grenoble sunt rugaţi să vină îmbrăcaţi în roşu.


  17:00  Familia lui Michael Schumacher a postat un mesaj pe site-ul oficial al fostului pilot de Formula 1, în care mulţumeşte celor care şi-au arătat susţinerea în ultimele zile. “Vă mulţumim pentru susţinere. După accidentul de schi al lui Michael, am vrea să mulţumim oamenilor din întreaga lume care şi-au exprimat afecţiunea şi au transmis urări de însănătoşire grabnică. Ei ne ajută foarte mult. Ştim cu toţii că Michael este un luptător şi nu se va da bătut. Mulţumim “, se arată în mesajul familiei germanului.


  13:41Cotidianul german Bild susţine că Michael Schumacher nu a avut-o alături pe soţia sa, Corinna, în seara de Anul Nou. Conform sursei citate, soţia fostului pilot de F1 a fost văzută pe 31 decembrie, în jurul orei 21:00, părăsind restaurantul “La Table Ronde” din Grenoble. Pe urmă, Corinna a plecat la un hotel din oraşul franţuzesc, unde se pare că a stat pe tot parcursul zile de 1 ianuarie. Aceasta s-a întors joi la spitalul unde se află internat Michael, în jurul orei 11:00 (foto).


  UPADATE 2 ianuarie, ora 13:27 Michael Schumacher împlineşte azi, 3 ianuarie, 45 de ani. Din păcate, va fi o aniversare tristă pentru fostul pilot de F1, care se află în continuare în comă. Cu toate acestea, toată familia va fi alături de Michael mâine, de ziua sa.


  19:45. “Meci greu, victorie importantă şi suntem din nou pe primul loc. Dar gândurile noastre sunt cu tine, Michael! Numai urări de bine din partea noastră pentru tine”, a scris Lukas Podolski pe contul său oficial de Facebook, postând împreună cu mesajul şi o fotografie făcută în vestiarul lui Arsenal.

  Tunarii s-au impus cu 2-0 în faţa lui Cardiff, iar la final au ţinut să-i transmită un mesaj pilotului care acum trece prin momente extrem de dificile. Aceştia au pregătit un tricou inscripţionat cu mesajul: “Fă-te bine repede, Schumi!”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img