More


  Un cântăreţ de la noi şi-a rupt în bătaie iubita!

  - Advertisement -

  5

  Marius Ivancea, artistul cunoscut sub numele de What’s Up, este protagonistul unui scandal monstru, care s-a lăsat deja cu un dosar penal.
  Potrivit reporterilor “Acces direct”, cântăreţul şi-ar fi bătut iubita în cursul zilei de luni, la un local dintr-un cartier bucureştean.

  “La ora 3:25 o doamnă a venit cu două persoane. Ea conducea maşina. Dânşii au coborât din maşină şi s-au dus în restaurant să comande o shaorma. Ea a coborât după ei şi am văzut când a luat-o la bătaie. Pur şi simplu, foarte zdravăn. A luat-o la bătaie şi am intervenit şi eu şi am folosit spray-ul din dotare”, a declarat unul dintre paznicii localului pentru “Acces Direct”.

   “Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă. Şi cu scrumiera, a folosit-o ca să o lovească şi a spart geamul de la restaurant. Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi… poliţia l-a încătuşat”, a declarat un alt martor.

  Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, pe numele lui Marius Ivancea a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere. Dacă va fi găsit vinovat, What’s Up riscă până la trei ani de închisoare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img