Victor Slav divorteaza!3

Pe 6 septembrie s-au casatorit, pe 6 ianuarie Victor Slav a luat decizia de a divorta de Bianca. Desi relatia lor nu mergea tocmai ca pe roze, motivul care a condus la ruptura este unul halucinant: Bianca a petrecut un weekend la Paris, cu Cristea.

Ei bine, daca Adrian Cristea si-a pus in minte sa o desparta pe Bianca Dragusanu de Victor Slav, iata ca marea lui dorinta s-a infaptuit! La sfarsitul saptamanii trecute, roscata si-a facut bagajele si, fara sa ofere o explicatie, a plecat la Paris.

Nimic neobisnuit, pana acum, dar iata ca acolo s-a intalnit si cu fostul ei iubit, Adrian Cristea si se pare ca aceasta intalnire nu a fost nici pe departe una intamplatoare, cei doi petrecand acolo ca doi adevarati porumbei, ca si cand nu s-ar fi despartit niciodata.

Numai ca, surpriza, Victor Slav a aflat si a luat o decizie drastica: va divorta de Bianca, cel mai curand posibil! Daca, pana acum, a trceut cu vederea toate indiciile ca sotia lui ar continua intalnirile cu Adriuan Cristea iata ca, de data aceasta, a pus piciorul in prag si a hotarat sa taie raul de la radacina.

Povestea de iubire dintre Bianca si Victor Slav a inceput fulgerator, cei doi indragostindu-se pe platourile de filmare de la PRO TV, in decembrie 2012. La scurt timp au recunoscut ca sunt impreuna, iar relatia lor a evoluat rapid, cei doi logodindu-se, in primavera. Si, in pofida faptului ca multi nu i-ar fi vazut casatoriti, iata ca cei doi s-au casatorit la starea civila pe 6 septembrie, iar mult-asteptata nunta a avut loc pe data de 28 septembrie.
Totusi, relatia lor a fost una plina de controverse, un personaj aparand tot timpul in peisaj, parca avand menire de a le pune iubirea la incercare. Nimeni altul decat Adrian Cristea, fostul iubit al Biancai, probabil marea ei dragoste.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts