More

  “BURTA DE BERE” NU E UN MIT! Uite cum să scapi de ea

  6

  Grăsimea depozitată în zona burții creste riscul de hipertensiune arterială, boli de inimă și diabet. Însă dietele-fulger nu sunt o soluție deoarece scad energia și cauzează dificultăți de concentrare și iritabilitate. Singura modalitate de a pierde în greutate, inclusiv în zona burții, este să arzi mai multe calorii decât consumi.

  Dar acest lucru este dificil pentru cei care au un job care presupune să stea ore întregi pe scaun în fața calculatorui.
  Ca să slăbești și să te menții așa, cea mai bună strategie este să-ți începi ziua cu un mic-dejun sănătos. Pentru a ține în frâu pofta de mâncare optează pentru produsele alimentare care conțin un nivel ridicat de fibre și proteine​​. Poți alege dintr-o mulțime de variante de mic-dejun pe fugă: terci de ovăz, fulgi de cereale cu fructe și iaurt cu puține grăsimi sau diferite sortimente de cereale. Citește etichetele produselor alimentare și alege-le pe cele mai bogate în fibre și sărace în zahăr.
  Pentru a sta departe de chipsuri și dulciuri, asigură-te că ai niște gustări sănătoase la îndemână, cum ar fi biscuiți din cereale integrale, fructe proaspete (banane, mere sau struguri), fructe uscate sau o pungă mică de alune, nuci sau migdale.
  Atenție și la cei bei. Trebuie să a întotdeauna apă la îndemână și evită băuturile care conțin zahăr. O altă băutură care topește grăsimea de pe burtă este sucul de rodii. Cercetătorii de la Universitatea Edinburgh spun că sucul de rodii te ajută să scapi de burta de bere, specifică vârstei mijlocii.

  Potrivit acestora, sucul de rodii, consumat cu regularitate, are capacitatea de a reduce grăsimea depozitată în jurul stomacului, atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor.

  Găsește diferite moduri prin care să faci mișcare, atunci când ești în pauză – chiar și o scurtă plimbare va arde excesul de calorii.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE