Christina Aguilera este însărcinată pentru a doua oară4

Cântăreaţa americană Christina Aguilera, care s-a logodit în urmă cu o săptămână cu iubitul ei Matt Rutler, a anunţat că este însărcinată.

Christina Aguilera, în vârstă de 33 de ani, şi Matt Rutler, un producător de film în vârstă de 29 de ani, au confirmat pentru revista People că vor avea un copil, care se va naşte în 2014.

Christina Aguilera l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare pentru lungmetrajul “Burlesque: Vis împlinit” (2010), în care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de producţie.

“Sunt foarte îndrăgostiţi şi abia aşteaptă să devină părinţi. Este un nou pas în relaţia lor”, a spus un prieten apropiat al cuplului.

Christina Aguilera, membră a juriului emisiunii “The Voice”, are deja un fiu, Max Liron, în vârstă de şase ani, cu fostul ei soţ Jordan Bratman.

Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul “Genie in a Bottle”, a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. În 2013, a fost inclusă de prestigioasa publicaţie Time în topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts