More


  Concurs pentru ziariști, organizat de Centrul NoRo din Zalău

  - Advertisement -

  1

  Jurnaliștii care realizează materiale pe tema „Îngrijirea în bolile rare”, sunt invitați să se înscrie la concurs. Va fi premiat cel mai bun articol scris în perioada 25 februarie – 31 martie 2014 pe tema îngrijirii în bolile rare. Jurnaliștii care realizează materiale jurnalistice (scrise, audio, video) pe acest subiect și le vor publica până la data de 31 martie, pot participa la concurs.

  Premiul cel mare va fi în valoare totală de 500 euro. Printre condițiile de participare se numără:
  – Tema materialului jurnalistic să fie legată de îngrijirea în bolile rare
  – Pot fi înscrise unul sau mai multe materiale la această categorie
  – Materialele trimise trebuie să fi fost deja publicate în format tiparit, video, audio sau on-line în perioada menționată.

  Articolele pot fi trimise până cel târziu la data de 15 aprilie 2014, pe adresa Centrul NoRo, Zalău, str. 22 Decembrie 1989, nr.9, jud. Sălaj, cu mențiunea: Pentru concurs.

  Odată cu trimiterea materialului jurnalistic se va completa și formularul cu numele participantului, numele instituției care a publicat materialul, telefon / email, titlu material înscris în concurs și categoria la care participă.

  Toate aceste date, inclusiv materialul jurnalistic, vor fi trimise pe email. Câștigătorii vor fi anunțați și premiați în cadrul Conferinței EUROPLAN, organizată în cursul lunii iunie 2014.

  La prima ediție, organizat anul trecut, concursul a fost câștigat de dna. Marilena Frâncu, redactor la Radio România Actualităţi.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img