More  Conferinţe de alegeri la TSD Negreşti Oaş şi TSD Livada

  - Advertisement -

  tsd

  La Negreşti Oaş s-a desfășurat miercuri Adunarea Generală a Organizației de Tineret, la care au participat aproximativ 70 de persoane, membri sau simpatizanți ai Partidului Social Democrat. În cadrul acestei reuniuni, a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte Sergiu Stan, care va fi sprijinit în activitate de un secretar, zece vicepreşedinţi şi mai mulţi membri ai biroului permanent. Cei zece tineri aleşi pentru funcţia de vicepreşedinte în noul birou politic al organizaţiei TSD Negreşti Oaş sunt: Ovidiu Pop, Gabriel Dron, Gavril Pop, Florin Dance, Mihai Prisăcaru, Lucia Conea, Anca Goe, Eugen Goe, Ionuţ Lohan şi Adrian Andreica, iar pentru funcţia de secretar executiv a fost desemnat Vasile Pop.

  La eveniment au participat lideri locali ai PSD, precum preşedintele PSD Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, vicepreşedintele PSD Satu Mare, Gheorghe Ciocan, care în discursurile lor le-au transmis tinerilor social-democraţi negreşteni că se bucură să vadă că organizaţia de tineret creşte ca număr de membri şi ca valoare, precizând că în sală sunt prezenţi atât studenţi, elevi, cât şi profesori şi tineri care şi-au început afaceri proprii. Aceştia şi-au exprimat susţinerea pentru toate acţiunile pe care le vor organiza tinerii, îndemnându-i să se implice în viaţa partidului şi a comunităţii.
  “Împreună vom face ca TSD Satu Mare să îşi aducă contribuţia la reuşita partidului în toate competiţiile electorale în care acesta va fi angrenat în viitor. Ca membri ai TSD Satu Mare trebuie să fim mândri că eforturile pentru menţinerea acestor poziţii vor trebui să fie mult mai consistente decât au fost în 2012. Ne aşteaptă un an greu, un an decisiv pentru Partidul Social Democrat, iar noi, tineretul social-democrat, ne vom alătura efortului colectiv. Împreună cu organizaţiile din judeţ, prin proiectele viitoare, vom contribui la consolidarea poziţiei organizaţiei TSD ca fiind cea mai activă organizaţie de tineret din judeţ şi la creşterea PSD atât la nivel judeţean, cât şi naţional”, a declarat Raul Băbţan, preşedintele Organizaţiei judeţene de tineret a PSD Satu Mare.

  Totodată, în cadrul şedinţei, preşedintele TSD Negreşti, Sergiu Stan, a făcut un apel către tinerii negreşteni. “Îi invităm pe tinerii negreşteni să vină alături de noi la acţiuni, cu idei, să participe la construcția unei organizații orăşăneşti de tineret solide şi să demonstrăm că tinerii au un cuvânt de spus şi în politică”, a precizat Sergiu Stan. La şedinţă au mai fost prezenţi secretarul executiv de la Organizaţia judeţeană a TSD, Cătălin Groza, vicepreşedintele TSD Daniel Supuran şi un prieten mai vechi al tinerilor negreşteni, Virgil Dragoş.

  Tot în cursul zilei de miercuri, la Livada a fost ales noul birou de conducere în prezenţa a peste 32 de tineri social-democraţi care l-au ales pentru funcţia de preşedinte pe Marius Zah, pentru cea de secretar executiv pe Anita Erdős şi cinci tineri pentru funcţia de vicepreşedinte, Darius Sabaduş, Gergo Covaci, Francisc Csaki, Gabriel Faur şi Ioan Zele. La şedinţa tinerilor social-democraţi a luat parte şi preşedintele PSD Livada, Vasile Zah.
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts