More

  “Eu vroiam mai mult sex, iar el nu putea!”

  13

  Vedeta a explicat motivele care au dus la despărţirea de soţul ei şi nu s-a sfiit să recunoască că viaţa sexuală dezamăgitoare a condus la separarea lor.

  După despărţirea de soţul ei, actorul Doug Hutchinson, Courtney Stodden vorbeşte deschis despre ce-a însemnat pentru ea căsnicia cu un bărbat mai în vârstă cu aproximativ 30 de ani şi ce rol a avut contractul prenupţial în relaţia lor.

  Vedeta a explicat motivele care au dus la despărţirea lor şi nu s-a sfiit să recunoască că viaţa sexuală dezamăgitoare a condus la separarea lor.

  “Eu şi Doug am fost îndrăgostiţi unul de celalat, dar între timp dragostea s-a transformat în altceva, prea puţin romantic.”, a recunoscut blonda.

  “Cred că diferenţa de vârstă şi lipsa mea de experienţă au avut un rol important în divorţul nostru. De asemenea, este vorba şi de viaţa sexuală. Nu am de gând să mint, sunt o femeie tânără care vrea să aibă tot felul de experienţe sexuale, iar el este un bărbat în vârstă care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor mele. Eu vroiam mai mult sex.”, a mărturisit fosta mireasă minoră.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE