More


  Fiica lui Adrian Mititelu vorbeste ca pe stadion!

  - Advertisement -

  1

  Gabriela Mititelu, fiica finanatatorului echipei de fotbal Universitatea Craiova, este pusa la zid de prietenii ei din cauza limbajului si a modului in care se imbraca, fiind catalogata in grupul ei ca “pitipoanca alb-albastra”.

  La echipa de fotbal Universitatea Craiova este haos in acest moment, dupa ce Adrian Mititelu este decis sa retraga echipa din Liga a II-a. Antrenorul a plecat deja de la echipa, iar ceilalti au mers peste patron!

  In timp ce Mititelu se agita din toti rarunchii sa tina echipa pe linia de plutire, acasa lucrurile par sa fi scapat putin de sub control. Dovada o face fiica acestuia, Gabriela, spun apropiatii ei, care sunt ingrijorati de modul in care se manifesta public.

  “Gabriela este cunoscuta drept pitipoaca alb-albastra, zboara din floare in floare si este foarte activa pe retelele de socializare. Mai mult, la propunerile indecente facute de barbati, Gabita rade si pare deschisa provocarilor.  La una din postarile recente de pe Facebook, aceasta a primit poze indecente de la prietenul ei Robert, reprezentand un barbat dezbracat. Ea este cunoscuta pentru limbajul vulgar in grupul de prieteni”, a declarat o sursa pentru Cancan.ro.

  A facut cascada de bani pentru fiica lui

  Gabriela este febletea finantatorului de la Craiova, desi mai are un baiat mai mic. Iar asta s-a vazut si cand fata, care acum este studenta la Facultatea de Drept, a implinit 18 ani, iar tatal ei a organizat o petrecere cu lautari pe care i-a scaldat in bani, doar-doar sa faca atmosfera cat mai incendiara la petrecere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img