More


  Helen Mirren şi vedete de la Hollywood, primite de regina Elizabeth a II-a, la palatul Buckingham

  - Advertisement -

  4

  Helen Mirren, Ralph Fiennes, Alan Rickman, Joan Collins şi vedete de la Hollywood au participat la o recepţie organizată luni seară la palatul Buckingham în onoarea reginei Elizabeth a II-a, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de când suverana britanică patronează The Royal Academy of Dramatic Art.

  Soţia prinţului William şi regina Elizabeth a II-a i-au întâmpinat pe actorii invitaţi luni seară la palatul Buckingham pentru această gală specială, informează contactmusic.com.

  Gala a fost organizată pentru a celebra împlinirea a 60 de ani de când suverana britanică patronează The Royal Academy of Dramatic Art, dar şi pentru a saluta contribuţia artelor dramatice în viaţa de zi cu zi a britanicilor.

  Ducesa de Cambridge a purtat o rochie roşie marca Alexander McQueen, pe care a îmbrăcat-o cel mai recent cu ocazia jubileului de diamant al reginei.

  Gala a avut şi o semnificaţie aparte, prin prezenţa actriţei Helen Mirren, care a interpretat-o pe regina Elizabeth a II-a în filmul “Regina/ The Queen”, şi a actriţei Helena Bonham Carter, care a interpretat-o pe mama suveranei britanice în pelicula “Discursul regelui/ The King’s Speech”.

  În celebra White Drawing Room de la palatul Buckingham, regina Elizabeth a II-a s-a întâlnit cu câţiva monştri sacri ai scenei şi ai marelui ecran din Marea Britanie – Roger Moore, John Hurt, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Michael Sheen, Alan Bennett, Alan Rickman şi Steve McQueen.

  Actriţa Uma Thurman şi alte vedete de la Hollywood s-au aflat pe lista invitaţilor la eveniment.

  La puţin timp după ce i-au întâmpinat pe actori, regina şi Kate, alături de cei 250 de invitaţi, au mers în sala de bal de la palatul Buckingham pentru a urmări câteva reprezentanţii artistice, printre care s-au aflat musicalul “Oh! What a Lovely War” şi filmul “The Color Purple”.

  Actriţa Helen Mirren, care a interpretat-o pe suverana britanică în 2006 în drama biografică “The Queen”, a fost recompensată duminică seară cu prestigiosul trofeu BAFTA Fellowship, ce i-a fost înmânat de prinţul William. Nepotul reginei Elizabeth a II-a a declarat pe scenă, înainte de a o premia pe Helen Mirren: “O actriţă britanică extrem de talentată, căreia ar trebui probabil să îi spun «buni»”.

  Helen Mirren a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal pentru interpretarea strălucită a suveranei britanice în acel film.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img