Imagini cu fiica ambasadorului român în Venezuela1

Povestea Lorenei, o tânără prostituată din Capitală, fiica fostului ambasador român în Venezuela şi în Mexic, a şocat o ţară întreagă.

Când era ambasador în Mexic sau în Venzuela, Gheorghe Stoica nu şi-ar fi imaginat că la 77 de ani o să îi fie murdărită imaginea chiar de fiica sa.

Fata pe care împreună cu soţia de la acea vreme o adoptase şi o crescuse de mică avea să plece de acasă şi să se apuce de cea mai veche meserie din lume.

Este vorba despre Bianca Stoica (35), una dintre cele mai apreciate escorte din Bucureşti, cunoscută sub apelativul Lorena.

Bruneta a povestit, la Kanal D, că şi-a părăsit familia după ce mama ei adoptivă a murit iar tatăl s-a recăsătorit cu o femeie care i-a îndepărtat.

Femeia susţine că tatăl nu a mai ajutat-o financiar, aşa că s-a văzut nevoită să se prostitueze.

Ce părere are familia tinerei despre faptul că Bianca a apărut la TV ca să îşi spună povestea?

La 77 de ani de aşa ceva are soţul meu nevoie? Când îşi spune povestea, ea (n.r. Bianca) îl deningrează pe soţul meu. Ea ştie cât de mult rău îi face? Tatăl ei nici nu a dormit noaptea trecută. Şi de câte ori nu s-a întâmplat?! A făcut şi infarct! Ce fel de exemplu se dă?! Ea a avut acces la o educaţie şi un mediu special şi nu a ştiut să profite. Tatăl ei a ajutat-o să plece în Spania. Ea a zis că merge la studii şi de fapt a plecat cu nişte proxeneţi. Soţul meu a aflat de la fostul ei socru, pentru că soţul ei când a aflat a divorţat. Fostul ei socru i-a crescut copilul. Nu vreau să intru în detalii despre relaţia ei cu copilul”, a declarat actuala soţie a fostului ambasador.

Bianca Stoica a spus că va mai practica această meserie şi în anii ce vor urma până va strânge suma necesară să îi cumpere fiului ei un apartament.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts