More

  În zodia pasiunii: recunoaşte un amant bun în funcţie de zodie

  11

  Potenţialul erotic al fiecăruia în parte este conturat de educaţie, moştenire genetică, experienţe care ne marchează în bine sau în rău, persoane cu care ne întâlnim la un moment dat.

  Este foarte dificil să creionezi tip-uri de caractere sexuale – abilităţile sexuale ţin mai mult de compatibilitatea fizică şi emoţională pe care o ai cu celălalt.

  Pe de altă parte, există fiinţe ceva mai sexuale decât altele, cu un IQ sexual mai mare decât cei din jur.

  Sunt acele persoane care, în relaţiile lor sexuale, debordează de energie şi acele persoane care nu îşi găsesc împlinirea neapărat în actul sexual, ci poate în legături afective sau în comunicare.

  Cei care se remarcă prin inteligenţă sexuală sunt şi cei care au învăţat să şi-o dezvolte, să şi-o educe prin exprienţe practice sau prin experienţa lecturii.

  Există, însă şi o parte dintre aceştia care au moştenit capacitatea de a performa în viaţa sexuală de la astre.

  Adică, în funcţie de zodia sub semnul căruia s-au născut, le stă sau nu în fire să fie nişte fiinţe sexuale care lasă în urma lor “suspine”…

  Berbec

  În cele mai multe top-uri sexuale, semnul astral Berbec ocupă un loc de mijloc: aproape că excelează, dar nu ajunge niciodată printre primii trei.

  Uşor prea grăbit, Berbecul este pasional şi dinamic, iar senzualitatea lui debordează uneori.

  Renumit pentru spiritul inventiv şi pentru spontaneitate, Berbecul se naşte cu un sex-appeal care are, pe deaspura, şi multă imaginaţie.

  Am putea spune, fără regrete, că un Berbec te poate face fericit în pat şi, de asemenea, am putea afirma că nu te vei plictisi niciodată în timp ce faci sex cu o persoană născută sub acest semn astral.

  Berbecul este printre puţinele zodii care îmbină armonios aspectul pur fizic (corpul unei femei pentru un bărbat Berbec este un “altar de plăceri” pe care le exploatează la maxim) cu latura emoţională.

  Însă, (pentru că există un “dar”), cei ghidaţi de semnul zodiacal Berbec au în aproape toate domeniile vieţii o problemă permanentă: ei sunt copiii zodiacului, iar lipsa de maturitate se poate simţi, deseori, şi în plac sexual.

  Aşadar, pot fi râzgâiaţi, greu de mulţumit, repede plicitisiţi, pe scurt – uşor inadaptabili.

  Taur

  Dacă s-ar da un examen pentru etalarea cunoştinţelor sexuale, Taurul ar lua sigur 10 – probabil nu un 10 plus, dar un 10 simplu, curat.

  Cea mai senzuală zodie dintre cele 12, Taurul îşi situaeză viaţa sexuală în centrul intereselor sale cotidiene.

  De aceea, în viaţa lui sexuală este pragmatic şi puternic, fără a-i lipsi, însă, şi imaginaţia şi spiritul ludic.

  În ceea ce priveşte sexualitatea, cel născut sub semnul astral Taur este liber, fără prejudecăţi, fără inhibiţii, liber ca pasărea cerului.

  Iar libertatea de care dispune îl ajută să capete o încredere de neclintit în forţele proprii – face sex întotdeauna pentru o plăcere egoistă, dar rămânând atent la cel de lângă el… Îmbină instinctele sexuale cu tandreţea şi pasiunea şi, mai mult, are răbdare.

  Într-un mod relativ bizar, Taurul manifestă în timpul actului sexual două tendinţe copleşitoare, dar pe care reuşeşete să le ţină sub control: dorinţa de a căuta satisfacţia numai pentru el şi instincul de a-l face pe celălalt satisfăcut. O adevărată magie sexuală!

  Taurii fac mai mult dragoste decât sex, iar dragostea de care vă zic durează mult şi bine, de aceea are nevoie de un amant pe măsură.

  Gemeni

  Un partizan al erotismului, un vrăjitor al jocului erotic – este cel născut sub semnul zodiacal Gemeni.

  Nu se va jena niciodată în faţa unor fantezii îndrăzneţe, dornindu-şi mereu să experimenteze poziţii sexuale noi, roluri sexuale, abordări noi ale actului sexual.

  Pentru Gemeni, sexul este mai degrabă o provocare….

  Rac

  Foarte sensibil, cel născut sub semnul zodiacal european Rac exploatează mai mult latura emoţională a unei partide de sex, decât plăcerea fizică.

  O altă trăsătură specifică Racilor constă în capacitatea lor de a se deschide sexual numai în faţa acelor parteneri care le oferă încredere şi care sunt extrem de tandri.

  Evoluţia unui Rac cunoaşte cote ridicate numai în prezenţa acestor persoane cu care împarte sentimente profunde de afecţiune.

  Un partener sexual pasional, visător, creativ, cu un simţ al intuiţiei crescut, o imaginaţie debordantă, dar liniştit, ponderat şi extrem de afectuos.

  Leu

  Pentru majoritatea persoanelor, acest semn zodiacal este întruchiparea celui mai bun amant.

  Leii ard în mod constant, cu o pasiune debordantă, fiind încrezărori în puterea lor sexuală. De aceea, de cele mai multe ori preiau controlul în pat şi explorează plăcerile sexuale cu dramatism şi cu fler.

  Îşi flatează, în mod constant, partenerii cu cadouri sau felurite surprize, aşteptând de la partenerul lui multă atenţie.

  Un mic secret pentru a-l seduce: un Leu este “câştigat” chiar şi în viaţa sexuală dacă te joci puţin cu orgoliul lor.

  În plus, el poate excela în viaţa sexuală dacă şi numai dacă îşi găseşte partenerul potrivit.

  Fecioară

  Dacă vrei să te simţi centrul lumii sexuale a partenerului tău, atunci caută un partener protejat de semnul zodiacal Fecioară.

  Este născut pentru a oferi atenţie şi te va surprinde în pat cu o senzualitate rară, deşi la o primă impresie e rece, calm şi calculat.

  Nu ocupă primele locuri ale zodiacului sexual pentru că cel ghidat de semnul astral Fecioară are tendinţa de a deveni obsesiv şi uşor obositor.

  Sunt foarte pretenţioşi în ceea ce priveşte detaliile, ajung deseori să impună reguli clare şi, astfel, să devină tipicari.

  Deşi obsedate de perfecţiune (de aceea foarte greu de mulţumit), Fecioarele au capacitatea de a iubi aceeaşi persoană pentru o viaţă…

  Balanţă

  Balanţa este un partener sexual foarte atent şi foarte afectuos.

  Maeştri ai romantismului, cei născuţi sub semnul zodiacal Balanţă iubesc echilibrul sexual, îndeplinindu-şi fanteziile şi experimentând jocuri haioase… în mod natural.

  În proporţie de 99% partidele de sex sunt spontane şi intense.

  Le place starea indusă de flirt şi iubesc arta seducţiei, cu condiţia să fie de modă veche – în preajma unei balanţe trebuie să fii suav şi sofisticat în acelaşi timp.

  Balanţele sunt înzestrate de la natură cu puterea atracţiei, nu trebuie să depună niciun efort în acest sens…

  Scorpion…

  … este cea mai sexuală zodie dintre toate semnele astrale. Are o personalitate magnetică, irezistibilă şi manipulatoare.

  Manifestă o pasiune intensă şi reuşeşte să îşi ducă partenerul pe culmi înalte ale sexualităţii.

  Partidele lui de sex nu sunt niciodată strict comuniuni fizice, ci adevărate piese ale unui spectacol emoţional magic.

  Instincul lor animal şi puterea afectivă sunt, laolaltă, copleşitoare: se dăruiesc complet, îi mistuie pasiunea, se contopesc fizic şi spiritual şi aşteaptă acelaşi lucru şi de la partener.

  Scorpionii sunt un amalgam de egosim şi devotament greu de înţeles, ce oferă dependenţă.

  Săgetător

  Un Săgetător ar primi punctaj maxim dacă i-am analiza aptitudinile sexuale doar în cardul aventurilor – în relaţiile serioase începe să-şi piardă interesul şi totodată farmecul.

  Aşadar, atunci când are starea de spirit propice, un protejat al semnului zodiacal Săgetător va fi jucăuş şi creativ.

  Iar pentru un timp (scurt, ce-i drept) va transmite emoţii debordante şi va juca rolul pasionalului fără pereche.

  Lipsa lui de interes apare odată cu dorinţa de a experimenta diferite aspecte sexuale, cele noi oferindu-i vitalitate.

  Dacă îţi doreşti plăcere şi distracţii temporare, Săgetătorul este un amant perfect.

  Capricorn

  Bărbaţii născuţi sub semnul zodiacal Capricorn sunt conservatori chiar şi când vine vorba de sex.

  Nu numai că nu o să te surprindă cu idei noi sau extravagante, dar s-ar putea să te şi judece, dacă iei tu iniţiativa.

  Intimitatea fizică a Capricornului capătă o notă interesantă abia atunci când este profund îndrăgostit, iar sentimentele sunt constante şi rezistente pe parcursul unei perioade de timp. Atunci vei fi suprins de o explozie emoţională şi sexuală inedită.

  În pat, apreciază şlefuirea detaliilor (împreună cu celălalt), mângâierile, linguşelile, răbdarea.

  Vărsător

  În viaţa unui Vărsător vor exista câteva persoane care îl vor considera de nota 10 plus, dar această percepţie nu va fi niciodată generalizată.

  O zodie excentrică, alunecoasă şi foarte pragmatică: te va iubi pentru trupul tău şi nu dă prea mulţi bani pe ideea de relaţie, ci mai mult pe o formă imprevizibilă de romantism şi pe o pasiune fizică sălbatică.

  Se spune că natura rebelă a Vărsătorilor îi face să te iubească şi mai mult, odată fiecare orgasm pe care ţi-l provoacă.

  Peşti

  Cu mici excepţii, cei născuţi sub semnul zodiacal Peşti pot oferi plăcere dintr-o altă dimensiune.

  Sunt parteneri sexuali relaxaţi, fericiţi şi atenţi la detalii. Partenerul unei persoane ghidate de acest semn astral va trăi momente unice în care va simţi că i se ghicesc dorinţele, gândurile ascunse…

  De fapt, Peştii empatizează foarte bine cu cel cu care întreţine relaţii sexuale şi se comportă ca şi cum ar căuta în el un partener stabil.

  Singurul impediment în calea performanţelor unui născut sub semnul zodiacal Peşti este lenea: oboseşte să cucerească sau să depună eforturi suplimentare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE