More

  Jose Mourinho a devenit primul proprietar al ultimului model de Jaguar

  2

  Antrenorul echipei Chelsea, Jose Mourinho, se bucură de o mulţime de privilegii pe teritoriu britanic. Portughezul a devenit de curând primul client din Regat care va conduce un Jaguar F-Type Coupe de aproape 75.000 de euro.

  Pentru că este ambasadorul mărcii Jaguar, după ce în trecut a fost şi imaginea Porsche,  tehnicianul lui Chelsea va primi în dar un model F-Type Coupe, ultimul produs al constructorului britanic. Autovehiculul îi va fi predat în cursul lunii martie, astfel că, „The Special One” va deveni cu această ocazie primul proprietar al bolidului în valoare de aproximativ 75.000 de euro.

  Sub capota autovehiculului de lux se ascunde un motor  de 3 litri, V6, supraalimentat, disponibil în versiuni de 340 Cai Putere (CP) şi 380 CP (F-TYPE S Coupe), precum şi cu un propulsor V8 de 5 litri, supraalimentat, de 550 CP si 680 Nm (F-TYPE R Coupe).  Automobilul poate rula astfel cu o viteza maximă de 260-275 km/h şi atinge 100 km/h în 5,3 sau 4,9 secunde.

  Până îşi va primi bolidul, portughezul a avut plăcerea să-l testeze. „I-am făcut geloşi pe jucătorii mei când m-am dus la antrenament”, a mărturisit Mou la lansarea modelului de la Londra.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE