More


  La Zalău va fi organizat un marș pentru a marca Ziua Internațională a Bolilor Rare

  - Advertisement -

  Ziua Internaţională a Bolilor Rare va fi marcată şi la Zalău, vineri, 28 februarie, începând cu orele 13.00, printr-o campanie de informare stradală la care sunt aşteptaţi să participe toţi locuitorii municipiului Zalău care vor să fie solidari cu pacienţii care suferă de boli rare.

  Dorica Dan, președintele Asociației Prader Willi România (APWR) și al Alianței Naționale pentru Boli Rare România a declarat că la nivel judeţean a fost lansată, în data de 4 februarie, campania naţională de Ziua Bolilor Rare. În această perioadă au fost organizate o serie de activităţi menite să atragă atenţia asupra nevoilor cu care se confruntă pacienţii cu boli rare.

  Traseul pentru marșul bolilor rare va fi din parcarea din imediata apropiere a Primăriei municipiului Zalău, pe Bd. Mihai Viteazul, pe lângă ceasul electronic din centrul și până în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. La eveniment și-au anunțat prezența circa 150 de persoane, acestea fiind însoțite de membrii fanfarei Promenada a Casei Municipale de Cultură Zalău.

  La marșul Bolilor Rare de la Zalău au fost invitate și autorităţile locale şi judeţene, dar și elevi şi profesori din şcolile din municipiul Zalău.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img