More


  Nu am ce reproşa miniştrilor PNL

  =

  victor-ponta-ghimpele1

  Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat, la începutul primei şedinţe de guvern în noua formulă, că regretă că miniştrii PNL s-au retras şi că nu are ce să le reproşeze, deoarece înţelege disciplina de partid, dar a punctat că guvernarea este întotdeauna mai importantă decât această disciplină.

  “Regret că miniştrii PNL au plecat din echipa guvernamentală. M-am văzut astăzi cu ei şi le-am mulţumit personal. Înţeleg disciplina de partid şi nu am ce să le reproşez, însă cred că Guvernul şi guvernarea sunt mai importante întotdeauna chiar şi decât disciplina de partid”, a spus Ponta. El a precizat că, miercuri, Guvernul va adopta un proiect de lege privind depozitarea seminţelor de consum şi o ordonanţă pentru operaţionalizarea Acordului de Parteneriat cu UE. “Important este că marţi vom merge în faţa Parlamentului pentru un nou vot referitor la structura şi compoziţia politică a Guvernului”, a amintit Ponta, care a cerut interimarilor ca, până atunci, să asigure funcţionarea ministerelor.

  Guvernul s-a reunit, miercuri, în şedinţă, în noua formulă în care posturile de ministru eliberate de PNL sunt ocupate, interimar, de către miniştrii PSD. Şedinţa de guvern, programată iniţial pentru ora 12.00, a fost amânată pentru ora 16.00, până când decretele de numire a miniştrilor interimari pe posturile eliberate de PNL au fost semnate de preşedintele Traian Băsescu şi publicate în Monitorul Oficial.
  Pentru posturile de ministru eliberate de PNL, miniştrii interimari sunt: Dan Şova -Transporturi, Nicu Bănicioiu-Sănătate, Robert Cazanciuc-Relaţia cu Parlamentul, Rovana Plumb-Ape, Doina Pană-Muncă, Mihnea Costoiu-Cultură, Titus Corlăţean-Românii de Pretutindeni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img