Sexul la birou şi alte păcate1

Cum să readuci pasiunea în dormitor, motivele pro şi contra ale relaţiilor amoroase între colegii de muncă şi cât de păcătos (sau nu) este sexul la birou.

 

Mi-a picat cu tronc o colegă de muncă şi nu ştiu cum să mă apropii de ea. Vreo idee?
C., e-mail

În primul rând, nu-ţi sugerez să te apropii de ea. Şansele ca toată povestea asta să se sfârşească şi cu o nuntă, şi cu o promovare sunt foarte mici (cel mai probabil, o să se sfârşească şi cu un scandal, şi cu o demisie). Dacă te hotărăşti, totuşi, să rişti şi să intri în jocul periculos al flirtului la birou, fă-o cu paşi mici. Nu o bloca în lift, nu încerca să o pipăi pe hol, nu-i trimite mailuri anonime cu declaraţii porcoase, nu-i face aluzii sexuale. Cel puţin nu în prima lună, când s-ar putea să te acuze de hărţuire sexuală. Totul începe de la privire. Uită-te în ochii ei atunci când vorbeşti cu ea, dar nu te holba ca un maniac ascuns după monitor – o să te observe şi o să se sperie. Zâmbeşte-i când o saluţi, du-i o cafea din când în când, oferă-te să o ajuţi cu mici task-uri. Nu uita că eşti pe un teren alunecos, aşa că nu fi prea evident şi lasă-ţi tot timpul loc de întors. Dacă răspunde la toate gesturile tale, fă-ţi curaj şi invit-o să beţi o cafea împreună sau să luaţi prânzul. Nu trebuie neapărat să pară o întâlnire amoroasă, important e să fiţi singuri, să vorbiţi în linişte şi să vă cunoaşteţi mai bine. De aici, lucrurile ar trebui să evolueze firesc într-una din cele două direcţii posibile. 1. Încerci să o săruţi, îţi dă o palmă şi vă întoarceţi fiecare la vieţile voastre. 2. Încerci să o săruţi, te sărută şi eşti un om mort.
La început, o relaţie la locul de muncă e sexy şi incitantă. Vă strecuraţi pe rând dimineaţa, pentru ca ceilalţi să nu-şi dea seama că aţi dormit împreună, vă pândiţi în sala de şedinţe ca să vă furaţi un sărut, staţi peste program doar ca să faceţi sex rapid pe biroul celei mai nesuferite colege (mare atenţie la camerele de supraveghere, altfel s-ar putea să deveniţi viral pe net). Însă, odată ce treceţi de această etapă, o relaţie cu o colegă de birou, cu o şefă sau, cel mai rău, cu o subalternă e foarte greu de manageriat, pentru că s-ar putea să apară gelozia, stresul, monotonia sau frustrările. Dar până atunci mai e drum lung, aşa că du-te şi cumpără-i o cafea. Cu lapte şi scorţişoară, te rog.
De patru ani şi cinci luni am o prietenă, dar în ultima vreme facem sex cam rar. Uneori, trece şi o lună fără să o văd dezbrăcată. Recunosc că nici eu nu prea am chef întotdeauna, dar, când încerc să fac ceva, îmi spune tot timpul că e obosită, că o doare ceva, că să nu mă supăr… A dispărut toată pasiunea şi nu ştiu cum să o aduc înapoi?
Anonim, e-mail
Cu problema asta se confruntă milioane de cupluri. Cei care au spus că dragostea durează trei ani (tot vestiţii cercetători britanici?) se refereau de fapt la pasiune. De obicei, după această perioadă, într-un cuplu apar plictiseala, rutina, oboseala, confortul, lenea. De aici, mai e doar un pas până la despărţire sau până la o viaţă trăită în frustrare. Dacă aş fi ştiut reţeta pasiunii veşnice, acum eram foarte bogată. Pot în schimb să-ţi spun mici trucuri care să vă aducă înapoi fiorii de la început.
În primul rând, staţi departe unul de celălalt câteva zile, ca să vi se facă dor. Ieşiţi la o întâlnire cel puţin o dată pe săptămână, aşa cum făceaţi la început. Dar o întâlnire adevărată, pe care să o luaţi amândoi în serios şi la care să mergeţi parfumaţi şi îmbrăcaţi frumos, nu în trening la o shaorma. Beţi câte un pahar cu vin şi povestiţi fiecare despre voi şi visele voastre, ca şi cum ar fi prima oară când vă cunoaşteţi. S-ar putea să aflaţi cu surprindere că nu ştiţi chiar tot unul despre celălalt. Pe lângă alcool, varianta mai sănătoasă care poate reaprinde pasiunea este sportul. După o oră de exerciţii intense şi cinci minute de saună, o să vă simţiţi amândoi mai uşori şi mai sexy. Dacă nici aşa nu funcţionează, schimbaţi decorul şi plecaţi într-o vacanţă. Sexul într-o cameră străină de hotel e unul dintre cele mai incitante lucruri  (evidet, în afară de sexul în aer liber, pe vârf de munte).  Şi, ca ultimă variantă, întotdeauna există filmele porno.
Care-i faza cu bisexualii? Mi se pare chiar tupeu din partea lor să se prefacă aşa confuzi, ca să poată să se dea şi la bărbaţi, şi 
la femei…
S., e-mail
Bisexualii nu sunt deloc confuzi, ba chiar sunt foarte decişi, doar că decizia lor e puţin mai… complexă. Ei nu privesc bisexualitatea ca pe un defect sau ca pe o boală, ci dimpotrivă, ca pe un avantaj. E ca şi cum, într-o lume de dreptaci sau de stângaci, cineva descoperă că e ambidextru. Şi atunci de ce să nu mănânce cu ambele mâini? Recunoaşte că eşti doar invidios.
În primele săptămâni de relaţie, prietena mea avea câte şase orgasme pe noapte. Acum, după şase luni, abia dacă are unul pe săptămână, deşi o ating la fel ca la început. Cum e posibil?
DD, e-mail
Problema e tocmai faptul că o atingi la fel ca la început. Bărbaţii nu înţeleg că femeile nu sunt nişte maşinării şi nu reacţionează mereu la fel (de fapt, nu reacţionează niciodată la fel). E adevărat că avem nişte butoane magice în anumite locuri, problema este că funcţia fiecărui buton se schimbă de la o zi la alta. Totul e să… rămâi conectat la tehnologie. Şi să mai schimbi şi tu ritmul şi mişcările.
A, şi eşti sigur că nu mima de 6 ori pe noapte?
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts