More

    Tom Hanks, cea mai de încredere vedetă

    4

    Actorul american Tom Hanks a ocupat prima poziţie în topul celor mai de încredere vedete din 2014 întocmit de revista Forbes.

    Editorii revistei Forbes au utilizat datele furnizate de compania E-Poll Market Research pentru a alcătui acest top, care analizează gradul de notorietate pentru circa 6.000 de vedete şi trăsăturile de personalitate ale acestora, informează independent.ie.

    Actriţa Carol Burnett ocupă locul al doilea în acest top, iar podiumul este completat de actorul Morgan Freeman, aflat pe locul al treilea.

    Topul 5 al celor mai de încredere vedete este completat de Michael J. Fox şi Betty White, clasaţi pe locul al patrulea, respectiv al cincilea.

    Cel mai recent film al lui Tom Hanks este “Saving Mr. Banks”, în care actorul american joacă rolul lui Walt Disney.

    Tom Hanks, dublu laureat cu Oscar pentru rolurile din filmele “Forrest Gump” (1994) şi “Philadelphia” (1995), a putut fi văzut în ultimii ani pe marile ecrane în “Codul lui Da Vinci” şi “Îngeri şi demoni” – ambele realizate pe baza romanelor omonime scrise de Dan Brown, dar şi alături de Julia Roberts, în filmul “Larry Crowne”, pe care l-a regizat şi produs.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE